WordPress Onderhoud

Wij kunnen het onderhoud en beveiliging van je WordPress website overnemen tegen gunstige prijzen en voor ieder type website. Morgen al ontzorgd worden?

Meld je vandaag nog gratis aan!
  • 30% groei vorige maand 5 dgn geleden
  • WordPress update beschikbaar 3 dgn geleden
  • Backup voltooid vandaag
  • Veilig, snel en up-to-date
  • 24/7 monitoring en opvolging
  • Support van webdevelopers
Wij zijn te zien op:
IMU Logo Frankwatching Logo
Emerce Logo Webwinkel Keur Logo DutchCowboys Logo

WordPress onderhoud uitbesteden

WordPress is een open source content management systeem. Dit betekent dat er miljoenen mensen in de wereld actief werkzaam zijn met dit systeem en deze ook continue verbeteren. Deze verbeteringen worden doorgevoerd door middel van updates, door deze updates systematisch door te voeren, blijf je altijd werken met de nieuwste versies. Hiermee zorg je voor optimale snelheid, functionaliteit en ben je goed beschermt tegen bijvoorbeeld hackers. Het regelmatig doorvoeren van updates is maar één onderdeel van goed WordPress onderhoud. Onderhoud omvat nog veel meer. Onderhoud die wij als specialisten graag voor je uit handen willen nemen. We zetten de belangrijkste onderdelen voor je op een rijtje.

Toon alle functies en diensten

Diensten los afnemen?

We bieden onze diensten ook los aan als toevoeging op een pakket of zonder pakket.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze pakketten

Pijl voor Homepage

Of je nou een startende website, een blog, webshop of uitgebreide website hebt, onderhoud aan je WordPress website is erg belangrijk en onmisbaar! Wij regelen deze taken zodat jij je kunt focussen op je website, blog of webshop.

WordPress Support

Naast onderhoud en gerelateerde diensten, bieden we ook support op alle vragen rondom WordPress. Als WordPress professionals werken we dagelijks aan de beveiliging van verschillende WordPress websites tegen kwaadwillende. We bieden o.a. oplossingen voor snelle hosting, e-commerce en zoekmachine optimalisatie. Op deze manier heb je een totaaloplossing voor alles rondom WordPress. Dit zeggen onze klanten met een WordPress onderhoudspakket. Variërend van kleine WordPress websites tot aan grote websites met duizenden bezoekers per maand.

Ook ontzorgd worden?
Probeer onze diensten 14 dagen gratis.
14 dagen proefabonnement
Vrijblijvend en opzegbaar
Direct beginnen

Amelia Cabal

Blogger

Ik hoef geen zorgen meer te maken over alle updates in WordPress en backups. Heerlijk!

Bjorn Antonissen

Blogger

Door het onderhoud van mijn blog uit te besteden, houd ik meer tijd over voor het schrijven van artikelen.

Thomas Kukabango

Eigenaar webshop

Handig die wekelijkse rapportages.
 Ik zie snel en overzichtelijk de groei van mijn website en webshop.

Veel gestelde vragen over WordPress onderhoud

Onderhoud is belangrijk om de veiligheid en betrouwbaarheid van een WordPress website te waarborgen. WordPress, plug-ins en thema’s worden regelmatig vernieuwd met vernieuwde toepassingen en veiligheidsmaatregelen. Geen onderhoud of verkeerde updates kunnen zorgen voor problemen, zoals een website dat niet meer toegankelijk is voor bezoekers. Dit wil je voorkomen. Wij nemen deze zorgen voor je uit handen met onze onderhoudsservice.

Wil je zekerheid? Kies dan voor onze onderhoudsservice. Wij zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen WordPress. We zorgen voor back-ups en zorgen dat je met de juiste plug-ins werkt. Zodra je wordt aangevallen door hackers of virussen kunnen we hierop inspelen. Bovendien staan we klaar voor al je vragen.

We bieden pakketten vanaf € 15,- per maand voor kleine websites tot internationale e-commerce platforms. Bekijk hier alle tarieven en mogelijkheden.

We bieden drie onderhoudspakketten aan vanaf € 15,- per maand tot € 60,- per maand. Pakketten voor bloggers, lokale ondernemers tot internationale e-commerce platforms. Bekijk hier de mogelijkheden.

Wij hebben twee contractperiodes; maandelijks en jaarlijks. Wanneer je voor maandelijks kiest kun je iedere maand opzeggen. Onze diensten kun je na 12 maanden maandelijks opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand bij een jaarcontract.

Updates, back-ups, optimalisatie, monitoring, rapportage, hosting en beveiliging behoren tot de mogelijkheden. Bekijk hier de onderhoudspakketten en kies een pakket dat bij je past.

Neem vooraf contact met ons op. Alleen op afspraak ontvangen we klanten op kantoor. In de meeste gevallen kan je binnen twee werkdagen bij ons langskomen voor al je vragen.

Afhankelijk van je abonnement, zijn we ook buiten onze gebruikelijke werktijden bereikbaar (09:00 uur – 18:00 uur). Bij custom plans zijn we zelfs 24/7 bereikbaar bij urgentie.

Als je website gehackt is kunnen wij je helpen met een eenmalige dienst. Hiervoor is geen abonnement voor nodig. In de meeste gevallen hebben we het probleem binnen 24 uur opgelost.

Wij kunnen je helpen met alle aspecten ronden WordPress: Onderhoud, beveiliging en optimalisatie. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Wij bieden snelle en veilige hosting voor alle WordPress websites, geleverd met gratis SSL certificaat.

In de meest gevallen binnen 2 werkdagen. Natuurlijk kan je altijd telefonisch contact met ons opnemen met vragen over de verwerking en status.

Onze laatste blogartikelen

Professionele smartphone app laten maken: wat kost dat?

Apps zijn superhandig om verschillende processen in bedrijven te verbeteren. Maar wat kost het nou om een professionele app te laten maken? Het is lastig om duidelijk antwoord te geven op deze vraag. Elke app is maatwerk en de kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. We zullen deze factoren toelichten, zodat je een beter beeld kan vormen van de eventuele kosten van het laten maken van een app voor jouw onderneming. Wat kosten een app te laten maken Om je een eerste indruk te geven: een geheel traject op maat, inclusief concept, design, realisatie en publicatie, kost gemiddeld € 25.000...

Lees dit artikel

Nieuw: Google rankingsfactor 2020 om rekening mee te houden

In mei heeft Google aangekondigd een nieuwe rankingfactor mee te nemen in de beoordeling van websites. Het algoritme van de zoekmachine krijgt een grote update en de nieuwe rankingfactor zal worden toegevoegd aan de huidige rankingfactoren. De update zal ergens in 2021 doorgevoerd worden. Wat houdt deze nieuwe rankingfactor in en wat voor invloed heeft dit op jouw WordPress website? In dit artikel geven we je alle antwoorden. Wat zijn Google (SEO) rankingfactoren? Het algoritme van Google bestaat uit een groot aantal factoren waarmee de zoekmachine de waarde van jouw WordPress website bepaald. Dit algoritme is alles behalve eenvoudig, het...

Lees dit artikel

Beste webwinkelkeurmerken voor Nederlandse webshops

Keurmerken voor webshops Een webwinkelkeurmerk geeft klanten vertrouwen om veilig online te shoppen. Het hebben van een erkend keurmerk op je webshop maakt zakendoen aantrekkelijk. De kans op verkopen neemt toe. Daarom is een keurmerk essentieel voor elke webshop. Bij voorkeur een keurmerk dat bezoekers direct herkennen, zoals: WebwinkelKeur. Dit neemt twijfels weg, waardoor klanten onbezorgd kunnen shoppen. Consumentenbond Een keurmerk is niet verplicht, maar wel aanbevolen. Het aantal nepwebwinkels in Nederland groeit elke dag. Het gaat hierbij om webshops met uitzonderlijke slechte reputaties en webshops beheert vanuit het buitenland die vragen oproepen bij De Consumentenbond. Dropshipping en affiliate webshops...

Lees dit artikel

Waarom zou je voor ons kiezen?

Wij maken jouw WordPress website veilig en bieden complete ontzorging. Onze verschillende WordPress pakketten bieden tal van voordelen. Bekijk hier alle voordelen.

Wij zijn te zien op:
IMU Logo Frankwatching Logo
Emerce Logo Webwinkel Keur Logo DutchCowboys Logo
© WPOnderhoud.nl 2011 - 2020 | Alle rechten voorbehouden | WordPress Onderhoud is onderdeel van Artitex