WordPress specialisten en developers

Snel en effectief hulp van WordPress specialisten. Werkt jouw WordPress website niet meer goed? Problemen met updates? Geen tijd voor onderhoud? Onze WordPress specialisten en developers kunnen je helpen! Ze zijn gespecialiseerd in het bouwen, beheren en onderhouden van WordPress websites. Zo hebben ze voor elke vraag een oplossing op maat.

Hulp nodig van specialisten?

Hoewel WordPress een zeer gebruiksvriendelijk CMS is, is het niet altijd eenvoudig om alles zelf te doen. Een WordPress website is namelijk nooit af. Zodra de WordPress website staat, begint eigenlijk het echte werk pas. Je wilt bezoekers trekken naar jouw website en dat gaat helaas niet vanzelf. Door constant aan je website te werken, zal het ook steeds beter aansluiten op de wensen van de bezoekers. Tijd en aandacht voor je WordPress website is dus cruciaal.

Zaken als technisch onderhoud, optimalisatie, online marketing en updaten van nieuwe content hebben allemaal invloed op jouw ranking in Google. Helaas is de tijd van de meeste ondernemers vrij kostbaar en staan er nog 1001 andere taken op de to-dolijst. Daarom kan het handig zijn om (een deel) van het technische onderhoud en de optimalisatie uit te besteden aan WordPress specialisten en developers. Het haalt een grote last van je schouders, omdat zij je website in de gaten houden en bij problemen direct kunnen schakelen.

WordPress.org vs WordPress.com

WordPress.com is een platform dat wordt aangeboden door het bedrijf achter WordPress, waar je een website kunt maken en hosten zonder dat je zelf software hoeft te installeren of een eigen hosting hoeft te regelen. Het biedt een beperkte set aan opties voor aanpassing, beperkingen op het gebruik van plugins en thema’s en je website zal worden gehost op een subdomein van WordPress.com. Bovendien zijn er beperkingen op het gebruik van eigen domein, reclame en andere zaken.

WordPress.org is de website waar je de open-source software van WordPress kunt downloaden en zelf kunt installeren op een eigen hosting. Hierdoor heb je veel meer controle over je website, je kunt zelf kiezen voor een eigen domein, je hebt toegang tot meer dan 55.000 gratis plugins en thema’s, je kan reclame verwijderen en je website kunt aanpassen zoals jij wilt.

Kort gezegd, WordPress.com is een gemakkelijk te gebruiken platform voor mensen die geen technische kennis hebben, terwijl WordPress.org meer geschikt is voor gevorderde gebruikers die meer controle willen hebben over hun website.

Voordelen van WordPress

WordPress.org is open source, wat inhoudt dat de software vrij toegang biedt tot de broncode en iedereen eraan kan werken. Zodoende is er een grote community ontstaan die de software constant doorontwikkelen. Bekijk alle voordelen van WordPress.

Alle voordelen op een rij

  • WordPress is gebruiksvriendelijk, zowel beginners als ervaren gebruikers kunnen ermee werken.
  • WordPress is up-to-date door de constante ontwikkeling.
  • WordPress hoeft niet veel te kosten (afhankelijk van jouw wensen).
  • WordPress heeft oneindig functionaliteiten middels plugins.
  • WordPress websites zijn responsive of hebben een mobiele variant.
  • WordPress biedt mogelijkheden voor marketing, waardoor je je positie in zoekmachines kan verbeteren.
  • WordPress is onafhankelijk, je zit dus niet gebonden aan een partij.
  • WordPress biedt goede support middels de grote community.

Webdesign door specialisten

Een WordPress specialist ondersteunt jou waar nodig. Hulp nodig vanaf de start? De specialisten beginnen met het bouwen van het framework, maar houden ook rekening met gebruiksvriendelijkheid, snelheid en zoekmachinevriendelijkheid. Jouw WordPress website heeft zo een goede basis. Vervolgens gaan ze verder met het inrichten van jouw website. Uiteraard wordt de website getest en gemonitord voor livegang.

Alleen hulp nodig van een creatieveling voor het design van jouw website? Een WordPress specialist hoort graag jouw wensen en voorkeuren, en start daarna met het ontwerpen van de website die jij voor ogen hebt. Wanneer nodig, zal de expert ook rekening houden met snelheidsoptimalisatie en branding. Zo is jouw WordPress website niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook gericht op conversie.

WordPress Onderhoud, design en ontwikkeling

Onderhoud en optimalisatie van een WordPress website is iets wat je niet moet verwaarlozen. Door jouw website niet, of slecht, te onderhouden is de website niet meer up-to-date en daardoor onbeschermd tegen beveiligingslekken. Zo loop je het risico dat jouw website niet meer optimaal functioneert of, nog erger, dat je doelwit wordt van internetcriminelen. Dit is allemaal goed te voorkomen, maar dan is het wel nodig om jouw website constant aandacht te geven. 

Het is verstandig om regelmatig een oogje te houden op de veiligheid, prestaties en functionaliteit van je WordPress website en actie te ondernemen wanneer dit nodig is. Onze WordPress specialisten zorgen ervoor dat jouw website blijft werken zoals het hoort en uw bezoekers tevreden houdt. Zo hou jij meer tijd over voor echt ondernemen.

Gelukkig houden WordPress specialisten zich naast het bouwen van WordPress websites ook bezig met onderhoud en optimalisatie van de website. Ook bieden ze websites op maat. Onze WordPress experts kennen alle tips en tricks binnen hun vakgebied en geen opdracht is te gek. Van vraagstukken over bestelformulieren tot kaartverkoop en oplossingen voor foutmeldingen tot oplossingen voor WooCommerce.

Jouw WordPress specialist

Heb je hulp nodig met WordPress webdesign of een ander vraagstuk? Nee contact op met de specialisten van WP Onderhoud. Wij ondersteunen je graag bij alle vraagstukken op het gebied van WordPress. Kom in contact met onze WordPress specialisten.

© WPonderhoud.nl 2011 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | WordPress Onderhoud is onderdeel van Artitex