Diensten

WordPress Hosting

Group 12

Websitebezoekers haken af als jouw WordPress website te lang moet laden en dat zal je (potentiële) klanten kosten. Ook Google geeft de voorkeur aan snelle websites. De zoekmachine laat de snelheid van jouw website zelfs meewegen in de ranking. WordPress hosting speelt hierin een belangrijke rol en bepaalt grotendeels het succes van jouw WordPress website.

Voordelen:
  • Hoge performance WordPress hosting
  • Vakkundig support bij alle vragen
  • Snelle levering binnen enkele uren
  • Managed webhosting voor complete ontzorging
WordPress Hosting

Premium webhosting van Savvii

Liever voor hogere performance premium WordPress webhosting? Wij zijn partner van Savvii en wij mogen de pakketten wat voordeliger aanbieden. De eerstelijns support en beheer loopt via ons bij Savvii. Wil je een Savvii webhostingpakket? Neem dan even contact met ons op.

Savvii Hosting
Shared One
Geschikt voor kleine websites en webshops
VPS One
Voor de middelgrote websites en webshops
VPS One L
Voor de drukbezochte middelgrote sites en shops
VPS One XL
Geschikt voor grote drukbezochte sites en shops
Tarieven
Reguliere tarieven
€ 35
€ 79
€ 129
€ 229
Incl. korting via ons
€ 29
€ 74
€ 119
€ 215
Inhoud
Soort pakket Shared hosting VPS met SSD VPS met SSD VPS met SSD
Webruimte 10GB opslag 20GB opslag 65GB opslag 160GB opslag
Caching Varnish Varnish & Memcached Varnish & Memcached Varnish & Memcached
Object Caching -
Aantal visits p/m (advies) 20.000 50.000 200.000 500.000
PHP Workers 5 5 10 15
MB's per PHP Worker 256MB 256MB 256MB 256MB
SSH-toegang -
Stagingomgeving
Support
E-mail
Chat
Telefoon

Hoe kies je een goede hosting?

Hosting is één van de belangrijkste factoren voor een snel draaiende website. Maar wanneer weet je wanneer je een goede hosting hebt voor jouw WordPress website? Dat hangt af van een aantal onderdelen van de hosting. Zo zijn er verschillende soorten hosting types, prijzen, locaties en uiteindelijk kwaliteit en capaciteit van de servers.

Verschillende soorten hosting

Je kan qua hosting veel kanten op maar de bekendste hosting types zijn gedeeld, beheerd en een speciale voor E-commerce. Welke hosting voor jou van toepassing is ligt eraan wat voor soort website je hebt en wat je er uiteindelijk mee wil gaan doen. In de tabel hieronder zie je ongeveer wat je kan verwachten.

Server locatie

De locatie van jouw webhosting is ook een factor om rekening mee te houden. Je moet bij het kiezen van een server locatie rekening houden met wie je gebruikers zijn. Als jij je bijvoorbeeld alleen focust op de Nederlandse markt, dan kun je beter je website of webshop niet hosten op een server in Amerika. Waarom niet? Servers in Amerika staan ver van Nederland af en kunnen zo langzamer werken dan servers in Europa. Uiteindelijk kan dat ervoor zorgen dat je website trager is bij de bezoeker in Nederland.

Mocht je gebruikers hebben over de hele wereld dan kan je altijd nog kiezen om een CDN, content delivery network toe te voegen. Dit zorgt ervoor dat de WordPress website sneller geladen wordt. De CDN zorgt naast een snellere laadtijd ook voor een beter presterende website. Heb je interesse in een CDN? Wij bieden gratis CDN aan in ons premium pakket, bekijk hier onze pakketten.

Kosten van webhosting

Voor webhosting zijn verschillende prijzen. In het overzicht hieronder zie je ook dat er een verschil zit tussen de prijzen. Je zult vast denken: “dan kan ik gewoon de goedkoopste webhosting kiezen.” De vuistregel voor het kiezen van een webhosting moet eigenlijk zijn: Hoe hoger de traffic op jouw website, hoe hoger de kosten van de webhosting.

Kwaliteit en capaciteit

Webhosting is een eigen stukje opslag op een server waar je je website kunt plaatsen en je bestanden, foto’s en andere documenten kunt opslaan. De keuze van de hosting voor jouw website is afhankelijk van de functionaliteiten van jouw WordPress website. Het verschil in de webhostingpakketten zit hem voornamelijk in de omvang van opslag en gebruik.

Beveiliging

Standaard bij een webhosting krijg je een gratis SSL beveiliging bij je eerste website. Beveiliging is nodig om preventief hackers buiten de deur te houden. Het laatste wat je wil is natuurlijk gehackt te worden. Wil je meer informatie hebben over beveiliging? Bekijk hier onze dienst over beveiliging. 

Complete WordPress webhosting

Wil je overstappen naar onze webhosting of wil je gebruik maken van onze CDN service? Dit regelen wij volledig voor jou. Bij ons draait het om snelheid, veiligheid en support bieden. Wij bieden een installatieservice waarmee WordPress automatisch voor je wordt geïnstalleerd. Zo hoef jij je niet helemaal te verdiepen in het installatieproces, maar kan jij je meteen focussen het maken van content. Bekijk hier onze onderhoudspakketten voor het volledig ontzorgen van jouw WordPress website.

Heb je nog geen website die je live kan zetten? Neem dan contact met ons op voor de ontwikkeling van je WordPress website. Start een livechat, mail ons op info@wordpressonderhoud.nl of bel ons op 030 20 72 488.

Onze laatste blogartikelen over WordPress Hosting

Wat is WordPress en wat kan je met WordPress?

Leestijd: ± 6 min. Moeilijkheid:

WordPress is een populair en gratis programma waarmee je een website kunt bouwen en vervolgens onderhouden. Dit gaat volgens het open source Content Management Systeem (CMS), waarmee wordt bedoeld dat jijzelf een website kunt bouwen op het WordPress-platform. Wat WordPress verder inhoudt, wat de voordelen zijn en hoe je WordPress precies kunt gebruiken om een website op te zetten, lees je allemaal in dit artikel. Wat is WordPress eigenlijk? Zoals we al aangaven is WordPress een programma waarmee jij je eigen website kunt bouwen en onderhouden. Dit kan zowel een website, een blogsite of een webshop zijn. het voordeel is...

Lees dit artikel

WordPress website verhuizen naar andere hosting

Leestijd: ± 4 min. Moeilijkheid:

In onze voorgaande blogs over verschillende WordPress foutmeldingen hebben we wel eens aangehaald dat het soms verstandig kan zijn om van hostingprovider te veranderen. Dit is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, want zo’n WordPress website verhuizing gebeurt helaas niet met een druk op de knop. In deze blog zullen we uitleggen hoe zo’n verhuisproces van een WordPress website dan wel in z’n werk gaat. Website verhuizen, hoe doe je dat? Het is belangrijk om allereerst een goede backup te maken van jouw WordPress website. Maak niet alleen een backup van alle bestanden, maar ook een export van de gehele database....

Lees dit artikel

Veel gestelde vragen over WordPress Hosting

Met snelle hosting kan je beter presteren in Google en zullen bezoekers op je website minder snel afhaken.

WordPress hosting is bij ons snel en voorzien van e-mail en gratis SSL certificaat. Hosting zit hier inbegrepen in het ‘premium’ pakket. Hierbij verzorgen wij voor jou ook website onderhoud en beveiliging.

Het grootste verschil is de performance. Savvii heeft hun servers ingericht speciaal voor WordPress en zodanig geoptimaliseerd dat jouw website sneller laadt zonder optimalisatiewerkzaamheden aan jouw website. Onze servers zijn ook goed genoeg voor informatieve websites en een stuk voordeliger.

Bij al onze hosting zit een gratis SSL certificaat van Letsencrypt inbegrepen voor een beveiligde HTTPS verbinding.

Na afname krijg je direct toegang tot de FTP via een hosting omgeving met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Op deze manier kun je je domeinen beheren.

Dat kan, je kunt meerdere pakketten afnemen. Wil je meerdere (sub)domeinen onderbrengen onder 1 pakket? Dan kun je voor VPS Shared Vife gaan van Savvii. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

We verhuizen je website gratis naar onze server of naar Savvii, afhankelijk van je keuze.

Uiteraard kun je voor bredere wensen contact met ons opnemen zodat we een passende offerte kunnen opmaken.

Er is meer..

Naast wordpress hosting bevat onze WordPress pakketten nog tal van andere voordelen. Bekijk hier alle voordelen.

Bekijk ook onze dienst
Bekijk ook onze dienst
© WPOnderhoud.nl 2011 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | WordPress Onderhoud is onderdeel van Artitex