Diensten

WordPress Oplossingen

Group 12

Een CMS kan naast zijn gebruiksgemak ook een blok aan je been zijn als het gaat om problemen zoals fouten na updates, een blok wat niet meer goed in het midden staat, teksten die over elkaar heen vallen enzovoorts. Wij als WordPress specialisten weten hier altijd wel raad mee ongeacht tegen welk probleem je aanloopt.

 • Foutmeldingen met bijv. 500 error codes
 • Cosmetische fouten zoals een warrig layout na een aanpassing
 • Een misconfiguratie met een ander systeem repareren
 • En alle overige problemen

 • Veilig, snel en up-to-date
 • 24/7 monitoring
 • Support van specialisten
WordPress Oplossingen

Problemen met WordPress

Iedere WordPress gebruiker heeft ooit wel eens problemen gehad met de populaire installatie. De ernst en de soort is vaak heel afwisselend en soms zelfs uniek. Een probleem met je WordPress installatie krijg je bij een misstap bij bijvoorbeeld het updaten van je WordPress of uberhaupt niet updaten, een programmeerfout, teveel plug-ins et cetera.

Hoe los je een WordPress probleem op?

Om een probleem op te lossen moet je eerst weten wat de oorzaak is. Ligt het aan een plug-in? Of is het een programmeerfout? Denk goed na over de mogelijke oorzaak.

 1. Probeer alle plug-ins te deactiveren en activeer ze 1-voor-1 totdat het probleem zich weer voordoet. Op die manier vind je de plug-in die problemen veroorzaakt.
 2. Het probleem niet gevonden? Switch dan even van thema.
 3. Als het inloggen in WordPress niet lukt dan kun je in de FTP de map ‘/wp-content/plugins/’ hernoemen naar ‘/plugins-1/’. Op die manier deactiveer je alle plug-ins. Zo kan je mogelijk weer inloggen.
 4. Nog steeds niet? Deactiveer ook de map ‘/themes/’ door deze map te hernoemen naar ‘/themes-1/’. Vergeet niet beide mappen uiteindelijk weer te hernoemen naar de originele staat.

Alles al geprobeerd?

Probeer een back-up terug te zetten. Je zult mogelijk wat data verliezen maar dat valt mogelijk te overbruggen. Geen back-up gemaakt? Dan hebben we een andere uitdaging. Schakel ons in en wij komen met een passende oplossing.

Onze laatste blogartikelen over WordPress Oplossingen

ee

Hoe werken WordPress plugins?

Leestijd: ± 4 min. Moeilijkheid:

Ben je benieuwd naar de werking van WordPress plugins? De werking van deze plugins is zowel simpel als complex te noemen. Als gebruiker is de werking simpel, maar de achterliggende techniek is behoorlijk complex. In dit artikel geven we daarom graag uitgebreid antwoord op de vraag ‘Hoe werken WordPress plugins?’. WordPress plugins Als je een WordPress website hebt, kun je eigenlijk niet om de plugins heen. Met de plugins voeg je functionaliteiten aan je website toe, maak je je website veiliger en maak je het beheren van je website makkelijker voor jezelf. Tip: installeer niet onnodig veel WordPress plugins op...

Lees dit artikel

Handleiding: hoe DirectAdmin gebruiken

Leestijd: ± 4 min. Moeilijkheid:

Hoe moet je DirectAdmin gebruiken? Waar moet je rekening mee houden als je DirectAdmin gaat gebruiken? Wat moet je vooral niet aanpassen in DirectAdmin? En hoe kun je überhaupt bij DirectAdmin inloggen? In dit artikel geven wij antwoord op al deze vragen. Met deze antwoorden ben je vervolgens in staat om DirectAdmin op de juiste manier te gebruiken! Wat is DirectAdmin? Om een website online te zetten, heb je twee dingen nodig: een domeinnaam en een hosting. Nadat je een hostingpakket afgesloten hebt, krijg je automatisch toegang tot een paneel. Dit is een paneel waarmee je allerlei zaken achter de...

Lees dit artikel

WordPress menu aanpassen

Leestijd: ± 4 min. Moeilijkheid:

Eén van de belangrijkste onderdelen van een website is het menu. Dit menu kun je geheel naar wens aanpassen vanuit de backend van WordPress. Maar, hoe doe je dit? Waar moet je rekening mee houden? En wat zijn de beste tips voor een WordPress menu aanpassen? Wij geven op deze vragen graag een uitgebreid antwoord in dit artikel. Waarom een WordPress menu aanpassen? Er zijn meerdere redenen waarom het aan te raden is om je WordPress menu aan te passen: Als je je website gebruiksvriendelijker wilt maken: door een perfect menu samen te stellen, maak je het navigeren voor je...

Lees dit artikel

Er is meer..

Naast wordpress oplossingen bevat onze WordPress pakketten nog tal van andere voordelen. Bekijk hier alle voordelen.

Bekijk ook onze dienst
Bekijk ook onze dienst
© WPonderhoud.nl 2011 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | WordPress Onderhoud is onderdeel van Artitex