Diensten

WordPress Oplossingen

Problemen met WordPress

Iedere WordPress gebruiker heeft ooit wel eens problemen gehad met de populaire installatie. De ernst en de soort is vaak heel afwisselend en soms zelfs uniek. Een probleem met je WordPress installatie krijg je bij een misstap bij bijvoorbeeld het updaten van je WordPress of uberhaupt niet updaten, een programmeerfout, teveel plugins et cetera.

Hoe los je een WordPress probleem op?

Om een probleem op te lossen moet je eerst weten wat de oorzaak is. Ligt het aan een plugin? Of is het een programmeerfout? Denk goed na over de mogelijke oorzaak. Probeer alle plugins te deactiveren en activeer ze 1-voor-1 totdat het probleem zich weer voortdoet. Op die manier vind je de plugin die problemen veroorzaakt. Het probleem niet gevonden? Switch dan even van thema. Als het inloggen in WordPress niet lukt dan kun je in de FTP de map /wp-content/plugins/ hernoemen naar /plugins-1/. Op die manier deactiveer je alle plugins. Zo kan je mogelijk weer inloggen. Nog steeds niet? Deactiveer ook de map /themes/ door deze map te hernoemen naar /themes-1/. Vergeet niet beide mappen weer te hernoemen naar de originele staat.

Alles al geprobeerd?

Probeer een backup terug te zetten. Je zult mogelijk wat data verliezen maar dat valt te overbruggen. Geen backup gemaakt? Dan hebben we een andere uitdaging. Schakel ons in en wij komen met een passende oplossing.

Onze laatste blogartikelen over WordPress Oplossingen

Ad Blockers in WordPress

Wat is een Ad Blocker? Het installeren van een AdBlocker zorgt ervoor dat advertenties niet getoond worden. De reden dat...

Lees dit artikel

Beste 5 gratis WooCommerce thema’s

Wat zijn de beste gratis thema’s voor WooCommerce? Wereldwijd wordt WordPress in combinatie met WooCommerce het meest gebruikt als software...

Lees dit artikel

WordPress in meerdere talen met multi language

Wat is multi language? Als je als WordPress eigenaar hard aan de weg timmert, kan het zijn dat je ook...

Lees dit artikel

Er is meer..

Naast wordpress in meerdere talen met multi language bevat onze WordPress pakketten nog tal van andere voordelen. Bekijk hier alle voordelen.

© WPOnderhoud.nl 2020 | Alle rechten voorbehouden | WordPress Onderhoud is onderdeel van Artitex