Diensten

WordPress Oplossingen

Group 12

Een CMS kan naast zijn gebruiksgemak ook een blok aan je been zijn als het gaat om problemen zoals fouten na updates, een blok wat niet meer goed in het midden staat, teksten die over elkaar heen vallen enzovoorts. Wij als WordPress specialisten weten hier altijd wel raad mee ongeacht tegen welk probleem je aanloopt.

 • Foutmeldingen met bijv. 500 error codes
 • Cosmetische fouten zoals een warrig layout na een aanpassing
 • Een misconfiguratie met een ander systeem repareren
 • En alle overige problemen

 • Veilig, snel en up-to-date
 • 24/7 monitoring
 • Support van specialisten
WordPress Oplossingen

Problemen met WordPress

Iedere WordPress gebruiker heeft ooit wel eens problemen gehad met de populaire installatie. De ernst en de soort is vaak heel afwisselend en soms zelfs uniek. Een probleem met je WordPress installatie krijg je bij een misstap bij bijvoorbeeld het updaten van je WordPress of uberhaupt niet updaten, een programmeerfout, teveel plug-ins et cetera.

Hoe los je een WordPress probleem op?

Om een probleem op te lossen moet je eerst weten wat de oorzaak is. Ligt het aan een plug-in? Of is het een programmeerfout? Denk goed na over de mogelijke oorzaak.

 1. Probeer alle plug-ins te deactiveren en activeer ze 1-voor-1 totdat het probleem zich weer voordoet. Op die manier vind je de plug-in die problemen veroorzaakt.
 2. Het probleem niet gevonden? Switch dan even van thema.
 3. Als het inloggen in WordPress niet lukt dan kun je in de FTP de map ‘/wp-content/plugins/’ hernoemen naar ‘/plugins-1/’. Op die manier deactiveer je alle plug-ins. Zo kan je mogelijk weer inloggen.
 4. Nog steeds niet? Deactiveer ook de map ‘/themes/’ door deze map te hernoemen naar ‘/themes-1/’. Vergeet niet beide mappen uiteindelijk weer te hernoemen naar de originele staat.

Alles al geprobeerd?

Probeer een back-up terug te zetten. Je zult mogelijk wat data verliezen maar dat valt mogelijk te overbruggen. Geen back-up gemaakt? Dan hebben we een andere uitdaging. Schakel ons in en wij komen met een passende oplossing.

Onze laatste blogartikelen over over WordPress Oplossingen

Review: Beaver Builder

Leestijd: ± 6 min. Moeilijkheid:

Met Beaver Builder maak je snel en gemakkelijk je eigen WordPress website. Met deze pagebuilder maak je je website volledig naar wens, creëer je de gewenste uitstraling en voeg je de gewenste elementen toe. Daarbij valt het gemak op, maar ook de vele mogelijkheden zijn een belangrijk pluspunt. Al met al is Beaver Builder een van de beste pagebuilders van dit moment! Wil je graag meer weten over deze handige pagebuilder? Ben je benieuwd naar wat je allemaal met deze pagebuilder kunt doen? En wil je graag meer weten over alle voor- en nadelen van Beaver Builder? In deze Beaver...

Lees dit artikel

De werking van een Facebook Pixel

Leestijd: ± 6 min. Moeilijkheid:

Zet een Facebook Pixel op je website en registreer welke pagina’s bekeken worden door Facebook-gebruikers. Aan de hand van zo’n pixel kan je vervolgens je advertenties op je doelgroep afstemmen. Dit komt je advertenties ten goede en de conversie van je advertenties! En dat allemaal dankzij een simpele Facebook Pixel. Door de jaren heen zijn de Facebook pixels steeds populairder geworden. Dit heeft vooral met de volgende drie redenen te maken: Meer en meer mensen hebben een Facebook-account aangemaakt. Zeker enkele jaren geleden ging de groei van dit social media-kanaal ongekend hard. Recent onderzoek wees uit dat bijna 11 miljoen...

Lees dit artikel

Het cPanel platform

Leestijd: ± 5 min. Moeilijkheid:

Het cPanel platform is een softwarepakket waarmee je eenvoudig je hosting kunt beheren. Via dit platform kan je nieuwe websites aanmaken, je bestaande websites beheren en je bestaande websites aanpassen. Bij het cPanel platform valt onder meer de veelzijdigheid én de gebruiksvriendelijkheid op. In deze cPanel review vertellen we je graag meer over dit softwarepakket. We bespreken onder meer hoe je je hostingomgeving kunt beheren, wat de functionaltieiten van cPanel zijn en wat de voordelen zijn. Wat is het? Zoals hierboven al gesteld, is cPanel een softwarepakket voor het opzetten van een server. Die beschrijving is wellicht iets te simplistisch,...

Lees dit artikel

Er is meer..

Naast wordpress oplossingen bevat onze WordPress pakketten nog tal van andere voordelen. Bekijk hier alle voordelen.

Bekijk ook onze dienst
Bekijk ook onze dienst
© WPonderhoud.nl 2011 - 2022 | Alle rechten voorbehouden | WordPress Onderhoud is onderdeel van Artitex