Diensten

WordPress Oplossingen

Group 12

Een CMS kan naast zijn gebruiksgemak ook een blok aan je been zijn als het gaat om problemen zoals fouten na updates, een blok wat niet meer goed in het midden staat, teksten die over elkaar heen vallen enzovoorts. Wij als WordPress specialisten weten hier altijd wel raad mee ongeacht tegen welk probleem je aanloopt.

 • Foutmeldingen met bijv. 500 error codes
 • Cosmetische fouten zoals een warrig layout na een aanpassing
 • Een misconfiguratie met een ander systeem repareren
 • En alle overige problemen

 • Veilig, snel en up-to-date
 • 24/7 monitoring
 • Support van specialisten
WordPress Oplossingen

Problemen met WordPress

Iedere WordPress gebruiker heeft ooit wel eens problemen gehad met de populaire installatie. De ernst en de soort is vaak heel afwisselend en soms zelfs uniek. Een probleem met je WordPress installatie krijg je bij een misstap bij bijvoorbeeld het updaten van je WordPress of uberhaupt niet updaten, een programmeerfout, teveel plug-ins et cetera.

Hoe los je een WordPress probleem op?

Om een probleem op te lossen moet je eerst weten wat de oorzaak is. Ligt het aan een plug-in? Of is het een programmeerfout? Denk goed na over de mogelijke oorzaak.

 1. Probeer alle plug-ins te deactiveren en activeer ze 1-voor-1 totdat het probleem zich weer voordoet. Op die manier vind je de plug-in die problemen veroorzaakt.
 2. Het probleem niet gevonden? Switch dan even van thema.
 3. Als het inloggen in WordPress niet lukt dan kun je in de FTP de map ‘/wp-content/plugins/’ hernoemen naar ‘/plugins-1/’. Op die manier deactiveer je alle plug-ins. Zo kan je mogelijk weer inloggen.
 4. Nog steeds niet? Deactiveer ook de map ‘/themes/’ door deze map te hernoemen naar ‘/themes-1/’. Vergeet niet beide mappen uiteindelijk weer te hernoemen naar de originele staat.

Alles al geprobeerd?

Probeer een back-up terug te zetten. Je zult mogelijk wat data verliezen maar dat valt mogelijk te overbruggen. Geen back-up gemaakt? Dan hebben we een andere uitdaging. Schakel ons in en wij komen met een passende oplossing.

Onze laatste blogartikelen over over WordPress Oplossingen

Postcode API gebruiken voor WooCommerce webshop

Leestijd: ± 4 min. Moeilijkheid:

Wil jij een postcode API gebruiken voor WooCommerce? Logisch. Met zo’n API geniet je van veel voordelen, van veel gemak en van veel mogelijkheden. Maar, hoe kun je een postcode API gebruiken voor WooCommerce? Het antwoord op díe vraag geven wij je graag in dit artikel. Waarom zou je een postcode API gebruiken voor je WooCommerce webshop? Omdat je het met zo’n API een stuk makkelijker voor je bezoekers/klanten maakt. Door zo’n API wordt namelijk direct de straat + het huisnummer ingevuld bij het afrekenen. Dit beteken dat je bezoeker zelf minder hoeft te doen, waardoor hij/zij sneller de bestelling...

Lees dit artikel

Betaalde advertenties uitvoeren voor je WordPress website

Leestijd: ± 5 min. Moeilijkheid:

Betaalde advertenties uitvoeren voor je WordPress website; handig of niet? Ja, absoluut. Door op de juiste manier advertenties online te zetten, trek je meer en meer bezoekers naar je website toe. Grote kans dat je daarmee de gewenste groei van je website/onderneming gaat creëren. Kun je ook de mist in gaan met de advertenties voor je WordPress website? Ja, absoluut. Als je op de verkeerde manier met deze advertenties aan de slag gaat, kunnen deze advertenties uitgroeien tot een bodemloze put. Een put waarin je maar geld blijft stoppen, zonder dat je hier uiteindelijk geld mee gaat verdienen. Laat je...

Lees dit artikel

GZIP en Brotli website compressie: De verschillen

Leestijd: ± 4 min. Moeilijkheid:

Voor de website compressie kun je uit meerdere methodes kiezen. Twee van deze methodes, GZIP en Brotli, zijn uitgegroeid tot de marktleider binnen de wereld van compressie. Maar, wat zijn de verschillen tussen deze methodes? En wat is voor jou de beste methode? Hieronder vind je alle informatie over zowel GZIP als over Brotli. Waarom voor website compressie kiezen? Als je website op dit moment niet al te snel is, zou je hier gericht mee aan de slag moeten gaan. Mocht je website niet snel genoeg zijn, gaat dit ten koste van je hoeveelheid bezoekers. Ook wordt dit hard afgestraft...

Lees dit artikel

Er is meer..

Naast wordpress oplossingen bevat onze WordPress pakketten nog tal van andere voordelen. Bekijk hier alle voordelen.

Bekijk ook onze dienst
Bekijk ook onze dienst
© WPonderhoud.nl 2011 - 2022 | Alle rechten voorbehouden | WordPress Onderhoud is onderdeel van Artitex