Diensten

WordPress Oplossingen

Group 12

Een CMS kan naast zijn gebruiksgemak ook een blok aan je been zijn als het gaat om problemen zoals fouten na updates, een blok wat niet meer goed in het midden staat, teksten die over elkaar heen vallen enzovoorts. Wij als WordPress specialisten weten hier altijd wel raad mee ongeacht tegen welk probleem je aanloopt.

 • Foutmeldingen met bijv. 500 error codes
 • Cosmetische fouten zoals een warrig layout na een aanpassing
 • Een misconfiguratie met een ander systeem repareren
 • En alle overige problemen

 • Veilig, snel en up-to-date
 • 24/7 monitoring
 • Support van specialisten
WordPress Oplossingen

Problemen met WordPress

Iedere WordPress gebruiker heeft ooit wel eens problemen gehad met de populaire installatie. De ernst en de soort is vaak heel afwisselend en soms zelfs uniek. Een probleem met je WordPress installatie krijg je bij een misstap bij bijvoorbeeld het updaten van je WordPress of uberhaupt niet updaten, een programmeerfout, teveel plug-ins et cetera.

Hoe los je een WordPress probleem op?

Om een probleem op te lossen moet je eerst weten wat de oorzaak is. Ligt het aan een plug-in? Of is het een programmeerfout? Denk goed na over de mogelijke oorzaak.

 1. Probeer alle plug-ins te deactiveren en activeer ze 1-voor-1 totdat het probleem zich weer voordoet. Op die manier vind je de plug-in die problemen veroorzaakt.
 2. Het probleem niet gevonden? Switch dan even van thema.
 3. Als het inloggen in WordPress niet lukt dan kun je in de FTP de map ‘/wp-content/plugins/’ hernoemen naar ‘/plugins-1/’. Op die manier deactiveer je alle plug-ins. Zo kan je mogelijk weer inloggen.
 4. Nog steeds niet? Deactiveer ook de map ‘/themes/’ door deze map te hernoemen naar ‘/themes-1/’. Vergeet niet beide mappen uiteindelijk weer te hernoemen naar de originele staat.

Alles al geprobeerd?

Probeer een back-up terug te zetten. Je zult mogelijk wat data verliezen maar dat valt mogelijk te overbruggen. Geen back-up gemaakt? Dan hebben we een andere uitdaging. Schakel ons in en wij komen met een passende oplossing.

Onze laatste blogartikelen over over WordPress Oplossingen

Top WordPress Checkout plugins

Leestijd: ± 3 min. Moeilijkheid:

SeedProd, YITH WooCommerce Checkout Manager en WPForms zijn de beste checkout plugins van WordPress. Dit zijn niet alleen van WordPress de beste checkout plugins, maar ook van WooCommerce. Om van deze plugins gebruik te kunnen maken, heb je in de meeste gevallen namelijk een WooCommerce installatie nodig. Is het van essentieel belang om voor een goede WordPress checkout plugin te kiezen? Ja, zonder enige twijfel. Met de juiste plugin maak je het afrekenen voor je klant zo makkelijk mogelijk, waarmee je de conversie verhoogt. Ook ben je op deze manier in staat om aan cross- en upselling te doen. Daarmee...

Lees dit artikel

Handige WordPress plugins

Leestijd: ± 3 min. Moeilijkheid:

Handige WordPress plugins zijn onder WP Rocket, Yoast, Gravity Forms en Advanced Custom Fields Pro. Wat voor jou de beste WordPress plugins zijn, is vooral van je wensen afhankelijk. Met deze vier genoemde plugins maak je in ieder geval elke WordPress website nóg beter. WP Rocket Wist je dat Google tegenwoordig heel kritisch naar de snelheid van je website kijkt? Om de snelheid van je website te optimaliseren, hoef je alleen maar WP Rocket te installeren. Deze plugin zorgt er vervolgens voor dat je website een stuk sneller wordt, onder meer door met caching te werken. Let wel op: WP...

Lees dit artikel

Een bestaande plugin gebruiken of zelf ontwikkelen

Leestijd: ± 3 min. Moeilijkheid:

Een bestaande plugin of zelf een plugin ontwikkelen; beide opties brengen hun eigen voordelen met zich mee. Om de beste keuze te kunnen maken, moet je je keuze goed op een rijtje zetten. Voldoet een bestaande plugin vervolgens aan je wensen? Dan is dat de beste keuze. Kan je geen geschikte bestaande plugin vinden? Dan kies je beter voor het laten ontwikkelen van een plugin. Bestaande plugins Heb je specifieke wensen met betrekking tot een plugin? Zorg er dan voor dat je deze wensen goed op een rijtje zet. Aan de hand van dit rijtje wensen kan je vervolgens op...

Lees dit artikel

Er is meer..

Naast wordpress oplossingen bevat onze WordPress pakketten nog tal van andere voordelen. Bekijk hier alle voordelen.

Bekijk ook onze dienst
Bekijk ook onze dienst
© WPonderhoud.nl 2011 - 2022 | Alle rechten voorbehouden | WordPress Onderhoud is onderdeel van Artitex