Diensten

WordPress Oplossingen

Problemen met WordPress

Iedere WordPress gebruiker heeft ooit wel eens problemen gehad met de populaire installatie. De ernst en de soort is vaak heel afwisselend en soms zelfs uniek. Een probleem met je WordPress installatie krijg je bij een misstap bij bijvoorbeeld het updaten van je WordPress of uberhaupt niet updaten, een programmeerfout, teveel plugins et cetera.

Hoe los je een WordPress probleem op?

Om een probleem op te lossen moet je eerst weten wat de oorzaak is. Ligt het aan een plugin? Of is het een programmeerfout? Denk goed na over de mogelijke oorzaak. Probeer alle plugins te deactiveren en activeer ze 1-voor-1 totdat het probleem zich weer voortdoet. Op die manier vind je de plugin die problemen veroorzaakt. Het probleem niet gevonden? Switch dan even van thema. Als het inloggen in WordPress niet lukt dan kun je in de FTP de map /wp-content/plugins/ hernoemen naar /plugins-1/. Op die manier deactiveer je alle plugins. Zo kan je mogelijk weer inloggen. Nog steeds niet? Deactiveer ook de map /themes/ door deze map te hernoemen naar /themes-1/. Vergeet niet beide mappen weer te hernoemen naar de originele staat.

Alles al geprobeerd?

Probeer een backup terug te zetten. Je zult mogelijk wat data verliezen maar dat valt te overbruggen. Geen backup gemaakt? Dan hebben we een andere uitdaging. Schakel ons in en wij komen met een passende oplossing.

Onze laatste blogartikelen over WordPress Oplossingen

Pagina of bericht kopiëren in WordPress

Waarom een bericht of pagina dupliceren? Er zijn maar weinig minpuntjes te noemen aan WordPress, maar als we dan toch...

Lees dit artikel

Lazy loading in WordPress

Wat is lazy loading? Als je de term ‘lazy loading’ letterlijk vertaalt, kan je er wel uit opmaken dat het...

Lees dit artikel

Child theme maken in WordPress?

Wat is een child theme? WordPress biedt veel verschillende thema’s aan als design voor jouw WordPress website. Super handig, maar...

Lees dit artikel

Er is meer..

Naast child theme maken in wordpress? bevat onze WordPress pakketten nog tal van andere voordelen. Bekijk hier alle voordelen.

© WPOnderhoud.nl 2020 | Alle rechten voorbehouden | WordPress Onderhoud is onderdeel van Artitex