Over ons

Ons verhaal

WPOnderhoud.nl is een niche opgericht door een nevenactiviteit van internetbureau Artitex. Het onderhoud van de WordPress websites wordt uitgevoerd door webdevelopers met jarenlange WordPress ervaring. Door deze ervaring weten we waar we over praten en wat we doen. Zo ben jij verzekerd dat jouw website grondig wordt onderhouden en krijg je door het afnemen van een onderhoudsabonnement goede en begrijpbare ondersteuning bij problemen, vragen of het aanpassen van je website. Het onderhoud dat wij uitvoeren gebeurt gecontroleerd en met veel aandacht. 

Heb je een WordPress website met veel plugins? Dan kan het voorkomen dat je website onverhoopt fouten weergeeft wanneer het onderhoud niet goed gebeurt. We maken daarom altijd een snapshot (ook wel back-up genoemd) voordat we de WordPress core, plugins en thema’s updaten. Dit doen we in bundeltjes van meest betrouwbare naar minst betrouwbare updates. Bij risico-updates zullen we de website op een offline omgeving bijwerken om vervolgens te testen of de website naar behoren werkt.

Heb je een WordPress website voor jouw onderneming, maar staat het onderhouden van deze website eigenlijk altijd onderaan je to-dolijst? Dan ben je bij WPOnderhoud.nl aan het juiste adres! Want wij nemen al jouw taken, wat betreft je website, uit handen zodat jij je weer volledig kan richten op waar jij goed in bent: ondernemen. 

Waarom zou je je WordPress website onderhouden?

WordPress is het meest gebruikte content management systeem (CMS). Door de gebruiksvriendelijke features, thema’s en plugins heb je al redelijk snel een mooie en functionele website gebouwd. Helaas is WordPress daarom ook interessant voor hackers. Bovendien heeft WordPress regelmatig updates, die bij onzorgvuldigheid kunnen leiden tot veel fouten op je pagina’s en slecht functioneren van de website. Zaken waar jij natuurlijk helemaal niet op zit te wachten…

En dat is precies waarom je het onderhoud van je website moet willen uitbesteden. Wij begrijpen als geen ander dat je als ondernemer niet altijd de tijd en/of kennis hebt om je bezig te houden met de eventuele gevolgen van het weinig, of zelfs niet, onderhouden van je website. Maar laat dat nou juist onze specialiteit zijn! 

Geen zorgen meer over je WordPress website

Ons motto is simpel: jij blij, wij blij. Wij, een team van enthousiaste webdevelopers, worden namelijk gelukkig van websites die online zijn, en vooral ook online blijven. Wij zorgen voor de meest up-to-date WordPress website, dagelijkse back-ups en we houden je website 24/7 in de gaten. Jouw waardevolle bezit monitoren we op een groot beeldscherm bij ons op kantoor en wij ontvangen meldingen op onze telefoons op het moment dat jouw website offline gaat. Volledige ontzorging dus.

Door onze jarenlange ervaring met WordPress weten we precies waar we mee bezig zijn. Elke website is anders. Zo heeft elke website een ander doel, krijg je te maken met specifieke thema’s en maak je gebruik van verschillende plug-ins. We besteden veel tijd en aandacht aan elke website en denken, waar nodig, altijd met jou mee. Daarom bieden we verschillende pakketten aan om helemaal aan te kunnen sluiten op jouw situatie. Vergelijk onze pakketten

Wil je meer weten? Neem contact met ons op!

We kijken er naar uit om jouw verhaal te horen en ondersteuning te bieden aan de groei en onderhoud van jouw website. Want daar kunnen we kort over zijn: schenk je de juiste aandacht aan je website? Dan zal zich dat ook uiten in positieve cijfers met betrekking tot je dienst of product. Ook geen omkijken meer naar jouw WordPress website? Neem direct contact op voor meer informatie.

© WPonderhoud.nl 2011 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | WordPress Onderhoud is onderdeel van Artitex