Diensten

WordPress Rapportages

Group 12

Benieuwd naar wat er allemaal gebeurt op je website? Ontvang periodiek een rapport over bijvoorbeeld bezoekersaantallen, laadtijd, openstaande updates, eventuele onbereikbare pagina's en alle andere technische feitjes in je mailbox.

  • Inzicht in diverse cijfers en wat er gebeurt op je website
  • Vertrouwen is goed, controleren is beter, krijg ook inzag in ons werk
  • Keuze voor wekelijks of maandelijkse rapportage

  • Veilig, snel en up-to-date
  • 24/7 monitoring
  • Support van specialisten
WordPress Rapportages

Inzicht wat je WordPress website doet

Nadat je veel tijd en geld hebt geïnvesteerd in het bouwen van je WordPress website, wil je natuurlijk ook resultaten behalen. En dat gaat helaas niet vanzelf. Daarom is het fijn om inzicht te krijgen in wat je website doet. Denk bijvoorbeeld aan inzicht in het aantal bezoekers per maand. Of inzicht via welke kanalen je potentiële klanten komen en op welk device jouw website het meest wordt bezocht. Of hoeveel omzet je maakt via de campagnes. Deze inzichten kunnen je namelijk weer verder op weg helpen zodat je kan blijven groeien met jouw onderneming.

Rapportages uitbesteden

Uiteraard kan je eens in de zoveel tijd zelf de statistieken van je website bekijken, maar het is niet altijd even makkelijk om alle gegevens goed te interpreteren. Niet iedereen is bijvoorbeeld even handig met Google Analytics, wat helemaal begrijpelijk is. Want weet jij wat begrippen als click through rate, bouncepercentage en conversie precies betekenen? Het zijn belangrijke termen die veel zeggen over jouw website en de inrichting daarvan. Zonde dus om hier niks mee te doen!

Inzicht en overzicht

Een WordPress website dien je te onderhouden. Het feit dat je geen aanvragen of bestellingen krijgt hoeft niet te liggen aan je aanbod, het kan ook zo maar zijn dat bepaalde functionaliteiten op je website het niet doen of dat je aanbod niet goed aansluit op je doelgroep. Deze statistieken zijn niet te vinden op één plek, en daarom bundelen wij al deze informatie tot één rapportage. Inzicht en overzicht, the key to success!

Naast rapportages bevatten onze WordPress pakketten nog tal van andere voordelen. Heb je advies nodig over je WordPress website en het onderhoud daarvan? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Start een live chat of bel ons op 030 20 72 488.

Veelgestelde vragen over WordPress Rapportages

In onze rapporten vind je de resultaten uit Google Analytics. Met Google Analytics kan je achter het gedrag van de gemiddelde bezoeker komen. Zo kijken we onder andere naar het aantal bezoekers per periode, welke kanalen en devices de bezoekers gebruiken en uit welk land of regio zij komen. Zo leer je je doelgroep beter kennen en kan je je content en functionaliteiten aansluiten op hun wensen en behoeften. Door te handelen naar de statistieken uit Google Analytics is de kans groter dat je je conversie verhoogd op de website. Met relatief eenvoudige aanpassingen kan je dit direct realiseren.

Naast statistieken over je website zelf wil je natuurlijk ook weten hoe jouw website het doet in Google. Want hoe hoger je staat in deze zoekmachine, hoe beter je gevonden wordt. En we weten natuurlijk allemaal wat dat betekent: meer kans op nieuwe klanten, conversie en winst. In de rapportage geven wij je allerlei persoonlijke tips and tricks over SEO die je vervolgens zelf kunt uitvoeren.

Performance heeft alles te maken met de snelheid waarmee webpagina’s worden geladen en weergegeven in de browser. Het is onderdeel van de gebruikerservaring. Niet alleen de klant hecht waarde aan gebruiksvriendelijkheid, ook Google komt hierbij weer om de hoek kijken. Performance weegt zwaar mee in de SEO ranking van je WordPress website. Daarom voeren wij ook snelheidstests uit en nemen wij de uitkomsten hiervan ook mee in de rapportage.

Is jouw website gebouwd in WordPress, in combinatie met WooCommerce? Wij hebben een koppeling om data hiervan te tonen in de rapportage, zonder dat wij hier inzage in hebben. Het blijft tenslotte gevoelige informatie die ons in principe niks aangaat. Desondanks kunnen wij onze dienst uitvoeren en jou alle inzichten van je website bieden.

Onze laatste blogartikelen over WordPress Rapportages

ee

Google Analytics in WordPress

Leestijd: ± 6 min.

Maak jij al gebruik van Google Analytics? We horen vaak van onze klanten dat de tool te ingewikkeld lijkt en dat een reden is om er niet eens aan te beginnen, Dat vinden we jammer, want je kan heel veel belangrijke informatie halen uit deze gratis(!) tool. Daarom nemen we je in deze blog mee in de wereld van de online statistieken. Het is ook onderdeel van WordPress rapportages. Wat is Google Analytics? Google Analytics is een gratis online tool van Google. Je kan er gebruik van maken als je een Google account hebt. Het doel van Google Analytics is...

Lees dit artikel

Plugins voor Google Analytics dashboards op WordPress

Leestijd: ± 7 min.

Plugins voor Google Analytics dashboards in WordPress zijn erg handig, want veel mensen kennen Google Analytics en gebruiken deze tool om het verkeer op de website bij te houden. Ben je nog niet bekend met Google Analytics? Bekijk hier onze vorige post over Google Analytics. Wij krijgen vaak te horen dat het niet duidelijk is hoe zo’n dashboard werkt en dat je altijd maar naar de website van Google moet. Door het gebruik van plugins voor Google Analytics op WordPress, creëer je een omgeving die je zelf kan samenstellen. Om duidelijk te hebben welke plugin voor jou het beste werkt,...

Lees dit artikel

Er is meer..

Naast wordpress rapportages bevat onze WordPress pakketten nog tal van andere voordelen. Bekijk hier alle voordelen.

Bekijk ook onze dienst
Bekijk ook onze dienst
© WPonderhoud.nl 2011 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | WordPress Onderhoud is onderdeel van Artitex