WordPress Onderhoudspakketten

WordPress Onderhoudspakketten

Door de ontwikkelingen en de afhankelijkheid van websites is het belangrijk om je website goed te onderhouden. Je hebt daardoor minder tijd om je te richten op je bedrijf terwijl je website steeds belangrijker voor je word. Wij zijn dagelijks bezig met het onderhouden van WordPress websites en webshops en dus hier helemaal in thuis.

 • Frequent gecontroleerde updates
 • Eerlijke tarieven
 • 24/7 monitoring en opvolging
 • Vakkundig support van specialisten
14 dagen gratis proberen 14 dagen gratis proberen Vergelijk onze pakketten
Wordpress Onderhoudspakketten

Advies nodig?

Heb je advies nodig over welk pakket het beste bij jouw website of webshop past, een pakket op maat nodig, of wil je meerdere pakketten tegelijk afnemen?

Neem contact met ons op.

2 maanden GRATIS
Jaarlijks
Maandelijks
Zonder kleine lettertjes
 • Gratis "Standaard" uitproberen
 • Ieder moment schalen of opzeggen
 • Inzage in jouw online vindbaarheid
Basis
Voor startende websites en blogs
€15 Per maand
maandelijks opzegbaar
€12,50 Per maand
jaarlijks gefactureerd
Aanmelden
Standaard
Voor ZZP’ers en middelgrote websites
€35 Per maand
maandelijks opzegbaar
€29 Per maand
jaarlijks gefactureerd
Probeer nu gratis
Premium
Geschikt voor grote websites en webshops
€60 Per maand
maandelijks opzegbaar
€50 Per maand
jaarlijks gefactureerd
Aanmelden
Custom
Vraag een offerte aan voor meer ontzorging
v.a. €60 Per maand
jaarlijks gefactureerd
Contact
Backups tot 30 dagen terug
Frequentie 1x p/week 1x p/dag 1x p/12-uur 1x p/uur
Volledige dekking
Restore op verzoek €20,-
Updates
Frequentie 1x p/maand 1x p/maand 2x p/maand 4x p/maand
Gecontroleerde updates -
Kosteloos herstel bij fout -
WordPress Core beveiligingsupdates alle versies alle versies alle versies
Dekking plugins alleen gratis alle alle alle
Dekking thema's alleen gratis alle alle alle
Ondersteuning
E-mail of ticket
Livechat
Telefonisch -
Spoed buiten kantoortijden (piket) - tot 20:00 uur tot 23:30 uur 24/7
Reactietijd bij spoed 1 werkdag ½ werkdag 15 minuten v.a. 5 minuten
Monitoring
Live statuscheck 24/7 -
Opvolging bij alarmering - binnen 1 werkdag binnen ½ werkdag Direct
Kosteloze reparatie bij fouten - - max. 1 uur arbeid
E-mail oplossingen - - -
Overig
Spam & DB optimalisatie -
Website versnellen - -
Rapportage - -
AVG Proof - -
Webhosting - -
Beveiliging - -
Basis
Aanmelden
Standaard
Probeer nu gratis
Premium
Aanmelden
Custom
Contact

Voordelen van een onderhoudspakket:

Regelmatige veiligheidsupdates WordPress
Zowel je CMS systeem zelf als de plug-ins en thema’s worden geupdate. Eventuele problemen bij het updaten worden direct opgelost.

Regelmatige backups
Mocht er een keer toch iets misgaan wordt er regelmatig een backup van je bestanden en database gemaakt. Zo zal er vrijwel nooit belangrijke informatie verloren gaan.

Support en werkzaamheden
Je kan altijd contact opnemen met vragen betreft je WordPress website. Zo sta je er nooit helemaal alleen voor.

Rapportages
Via de rapportages krijg je inzicht in wat je website doet. Zo zie je duidelijk waar je nog kan verbeteren en groeien.

Wat klanten zeggen:

Richard de Graaf

Eigenaar webshop

Ik heb inmiddels 1,5 jaar het premium onderhoudspakket en bevalt goed. Geen bericht is goed bericht. De rapportages geven mij een mooi overzicht dat er toch veel gebeurt ondanks ik verder geen waarschuwingen ontvang. Top werk jongens!

Amelia Cabal

Blogger

Ik hoef geen zorgen meer te maken over alle updates in WordPress en backups.

Simone van Heumen

Founder platform

Ik had een technisch vraagje over een plugin die plotseling verwijderd was van mijn website. Ik kwam op een handig artikel van jullie site terecht, maar kwam er nog niet uit. Gelukkig stond er gelijk iemand bij de chat voor me klaar! Ik heb gelijk een oplossing meegekregen, bedankt!

Ivonne van Schoonhoven

Founder platform

Vorige week een onderhoudspakket afgenomen omdat mijn website traag opende en al lange tijd niks is geupdate. Ondanks de feestdagen ben ik snel geholpen en is mijn website weer schoon en sneller dan dat hij was.

Martin

Eigenaar Callcenter

Website laten optimaliseren voor snelheid, echter lukte het niet met CDN. Maar dat ligt niet aan hun buiten dat is de site zonder CDN al snel genoeg. Erg tevreden met de samenwerking en de communicatie was uitstekend.

Huseyin Murad Önal

Eigenaar rijschool

Opdrachten in de beste condities zijn uitgevoerd. Heel erg tevreden met onze websites.

WordPress website onderhoudspakketten vergelijken

Als ondernemer is het hebben van een website erg belangrijk, maar wat veel mensen niet weten, of erg onderschatten, is dat het onderhouden van de website misschien wel nog belangrijker is! Ja, je leest het goed: een website dient onderhouden te worden. Ook als de website is gebouwd in WordPress. En daarom worden er tegenwoordig regelmatig verschillende onderhoudspakketten voor WordPress aangeboden. Graag vertellen we je waarom onderhoudspakketten interessant zijn voor jou en waar je dan voor moet kiezen.

In al onze pakketten

WordPress website onderhoud

Het is van belang dat je WordPress website goed is onderhouden. Het CMS wordt continue verbeterd en daarom worden er regelmatig updates uitgebracht. Soms zijn het kleine updates, maar soms zijn het ook belangrijke grote updates die je niet mag missen. Denk bijvoorbeeld aan updates wat betreft de veiligheid van je website. Wanneer je deze updates niet geregeld doet dan loop je het risico dat Google jouw website onveilig vindt of nog erger; dat je website wordt gehackt, want WordPress is vanwege de populariteit een klein paradijs voor hackers. Dit kan je bezoekersaantallen kosten en dus klanten.

 • Nooit meer gestress over de werkbaarheid van je website
 • Handmatig en gecontroleerde periodieke updates
 • Een unieke bereikbaarheid tot onze support
 • Al vanaf €15 p/m, maatwerkpakket ook mogelijk!
Direct gratis proberen
WordPress Onderhoud
WordPress Dashboard
Belangrijk voor Google en jouw bezoeker

WordPress website optimaliseren

Het onderhoud van een WordPress website bestaat helaas niet alleen uit het doen van updates. Het is ook van belang om je te focussen op het optimaliseren van de WordPress website.

Een WordPress website optimaliseren is een tijdrovende klus, maar niet één die je zomaar kan verwaarlozen. De laadsnelheid van je website is namelijk een belangrijke factor voor de ranking in de zoekmachines. Google houdt van gebruiksvriendelijke websites en de laadtijd is daar onderdeel van. Daarnaast heeft de gebruiksvriendelijkheid grote invloed op een positieve gebruikerservaring van bezoekers. Hoe beter de gebruikerservaring, hoe meer kans op conversies. En uiteindelijk dus ook meer omzet.

Meer informatie

Veel gestelde vragen over de onderhoudspakketten

Een basis onderhoudspakket start vanaf € 15,- per maand. Het standaard pakket is € 35,- en het premium pakket is € 60,- per maand.

Wij hebben twee contractperiodes; maandelijks en jaarlijks. Wanneer je voor maandelijks kiest kun je iedere maand opzeggen. Onze diensten kun je na 12 maanden maandelijks opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand bij een jaarcontract.

Website onderhoud en beveiliging zijn altijd noodzakelijk. Het is een kwestie van tijd wanneer het fout gaat. Dit wil je voorkomen. Heb je zelf niet de tijd of expertise om onderhoud regelmatig uit te voeren, dan zijn onderhoudspakketten een eenvoudige oplossing.

Wij bieden oplossingen voor alle WordPress vraagstukken. Als je eenmalig hulp nodig hebt kan je ook bij ons terecht.

Nu we je hopelijk hebben overtuigd van het feit dat een website regelmatig onderhoud nodig heeft, horen we je ook al denken dat je daar helemaal geen tijd voor hebt. En dat is begrijpelijk! Je bent ondernemer en je hebt wel andere dingen te doen dan je bezighouden met de snelheid of veiligheid van je website. Daarom is het interessant om er eens over na te denken om deze zaken uit handen te geven. Of misschien maar een deel van deze werkzaamheden.

Geen enkele website is natuurlijk hetzelfde, dus ook niet elke website heeft dezelfde vorm van onderhoud nodig. Zo verschilt het benodigde onderhoud voor een startende website of blog van bijvoorbeeld het onderhoud van een webshop. Vandaar dat er verschillende onderhoudspakketten worden aangeboden. De verschillen tussen de onderhoudspakketten zijn dus gebaseerd op de type website. Een kleine website heeft minder vaak updates nodig dan complexe websites. Dit geldt ook voor het maken van backups. Daarnaast heeft elke onderneming op andere momenten behoefte aan ondersteuning en monitoring.

Daarom kan je een pakket kiezen dat past bij jouw WordPress website en jouw wensen daarvoor. Het zou zonde zijn als je zou moeten betalen voor diensten die niet voor jou van toepassing zijn. Vergelijk hierboven de pakketten. Liefst een pakket op maat? Neem dan even contact met ons op.

Onze laatste blogartikelen

Bekijk onze blogpagina

Google Maps toevoegen aan WordPress

Leestijd: ± 5 min. Moeilijkheid:

Tijdens het ontwerpen van je eigen website in WordPress, zoek je wellicht naar een manier om een Google Maps kaart van een desbetreffende locatie toe te voegen aan jouw website. Natuurlijk is het mogelijk om een Google Maps kaart toe te voegen aan je WordPress website. Echter is het niet voor iedereen even makkelijk om dit te doen. Om je een handje op weg te helpen, lees je hieronder hoe je gemakkelijk en zelfstandig Google Maps kan toevoegen aan jouw WordPress website. Een Google Maps API dient als de sleutel Het toevoegen van Google Maps aan een WordPress website kan...

Lees dit artikel

WordPress mediabestanden en afbeeldingen uploaden

Leestijd: ± 8 min. Moeilijkheid:

Afbeeldingen, infographics, video’s of hele andere vormen van media worden steeds belangrijker op elke website. Je kunt ze gebruiken voor meer verkeer op je website of hogere conversies, maar ze effectief gebruiken kan nog eens lastig zijn. Dit artikel helpt je om de WordPress mediabibliotheek beter onder de knie te krijgen en deze vervolgens effectief in te zetten. WordPress mediabibliotheek toegelicht De mediabibliotheek van WordPress helpt je om alle vormen van media eenvoudig op te slaan en vervolgens te beheren. Deze functie kun je met de benodigde kennis en wat slimme tips van ons nog verder verbeteren en inzetten voor...

Lees dit artikel

Persoonlijk advies?

Je kunt ons altijd bereiken voor een praatje en vrijblijvend advies.
Neem contact met ons op

© WPOnderhoud.nl 2011 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | WordPress Onderhoud is onderdeel van Artitex