WordPress Onderhoudspakketten

WordPress Onderhoudspakketten

Door de ontwikkelingen en de afhankelijkheid van websites is het belangrijk om je website goed te onderhouden. Je hebt daardoor minder tijd om je te richten op je bedrijf terwijl je website steeds belangrijker voor je word. Wij zijn dagelijks bezig met het onderhouden van WordPress websites en webshops en dus hier helemaal in thuis.

  • Frequent gecontroleerde updates
  • Eerlijke tarieven
  • 24/7 monitoring en opvolging
  • Vakkundig support van specialisten
14 dagen gratis proberen 14 dagen gratis proberen Vergelijk onze pakketten
Wordpress Onderhoudspakketten

Advies nodig?

Heb je advies nodig over welk pakket het beste bij jouw website of webshop past, een pakket op maat nodig, of wil je meerdere pakketten tegelijk afnemen?

Neem contact met ons op.

2 maanden GRATIS
Jaarlijks
Maandelijks

Voordelen van een onderhoudspakket:

Regelmatige veiligheidsupdates WordPress
Zowel je CMS systeem zelf als de plug-ins en thema’s worden geupdate. Eventuele problemen bij het updaten worden direct opgelost.

Regelmatige backups
Mocht er een keer toch iets misgaan wordt er regelmatig een backup van je bestanden en database gemaakt. Zo zal er vrijwel nooit belangrijke informatie verloren gaan.

Support en werkzaamheden
Je kan altijd contact opnemen met vragen betreft je WordPress website. Zo sta je er nooit helemaal alleen voor.

Rapportages
Via de rapportages krijg je inzicht in wat je website doet. Zo zie je duidelijk waar je nog kan verbeteren en groeien.

Wat klanten zeggen:

Richard de Graaf

Eigenaar webshop

Ik heb inmiddels 1,5 jaar het premium onderhoudspakket en bevalt goed. Geen bericht is goed bericht. De rapportages geven mij een mooi overzicht dat er toch veel gebeurt ondanks ik verder geen waarschuwingen ontvang. Top werk jongens!

Simone van Heumen

Founder platform

Ik had een technisch vraagje over een plugin die plotseling verwijderd was van mijn website. Ik kwam op een handig artikel van jullie site terecht, maar kwam er nog niet uit. Gelukkig stond er gelijk iemand bij de chat voor me klaar! Ik heb gelijk een oplossing meegekregen, bedankt!

Ivonne van Schoonhoven

Founder platform

Vorige week een onderhoudspakket afgenomen omdat mijn website traag opende en al lange tijd niks is geupdate. Ondanks de feestdagen ben ik snel geholpen en is mijn website weer schoon en sneller dan dat hij was.

Martin

Eigenaar Callcenter

Website laten optimaliseren voor snelheid, echter lukte het niet met CDN. Maar dat ligt niet aan hun buiten dat is de site zonder CDN al snel genoeg. Erg tevreden met de samenwerking en de communicatie was uitstekend.

Theorie Bank

Rijschool

We hadden onderhoud nodig voor onze wordpress websites en ze hebben meer dan genoeg beste service verleend.

Mohamed El Boayadi

Eigenaar webshop

Toppers zijn het! Sinds wponderhoud mijn website onderhoud is mijn website geen 1 keer meer gehackt. Nu kan ik me echt richten op verkoop ipv problemem oplossen op website.

4,9
4,9 van 5 sterren (op basis van 8 reviews)
Uitstekend88%
Heel goed12%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Top werk

12 mei 2020

Ik heb inmiddels 1,5 jaar het premium onderhoudspakket en bevalt goed. Geen bericht is goed bericht. De rapportages geven mij een mooi overzicht dat er toch veel gebeurt ondanks ik verder geen waarschuwingen ontvang. Top werk jongens!

Richard de Graaf

Optimalisatie dienst

11 februari 2020

Website laten optimaliseren voor snelheid, echter lukte het niet met CDN. Maar dat ligt niet aan hun buiten dat is de site zonder CDN al snel genoeg. Erg tevreden met de samenwerking en de communicatie was uitstekend! Bedankt!

Martin

Prima support

30 januari 2020

Ik had een technisch vraagje over een plugin die plotseling verwijderd was van mijn website. Ik kwam op een handig artikel van jullie site terecht, maar kwam er nog niet uit. Gelukkig stond er gelijk iemand bij de chat voor me klaar! Ik heb gelijk een oplossing meegekregen, bedankt!

Simone van Heumen

Vlotte afhandeling

2 januari 2020

Vorige week een onderhoudspakket afgenomen omdat mijn website traag opende en al lange tijd niks is geupdate. Ondanks de feestdagen ben ik snel geholpen en is mijn website weer schoon en sneller dan dat hij was. Erg blij mee!

Ivonne van Schoonhoven

Professionele dienstverlening

2 november 2019

Handig die wekelijkse rapportages.

Ik zie snel en overzichtelijk de groei van mijn website en webshop.

Thomas Kukabango

WordPress website onderhoudspakketten vergelijken

Als ondernemer is het hebben van een website erg belangrijk, maar wat veel mensen niet weten, of erg onderschatten, is dat het onderhouden van de website misschien wel nog belangrijker is! Ja, je leest het goed: een website dient onderhouden te worden. Ook als de website is gebouwd in WordPress. En daarom worden er tegenwoordig regelmatig verschillende onderhoudspakketten voor WordPress aangeboden. Graag vertellen we je waarom onderhoudspakketten interessant zijn voor jou en waar je dan voor moet kiezen.

In al onze pakketten

WordPress website onderhoud

Het is van belang dat je WordPress website goed is onderhouden. Het CMS wordt continue verbeterd en daarom worden er regelmatig updates uitgebracht. Soms zijn het kleine updates, maar soms zijn het ook belangrijke grote updates die je niet mag missen. Denk bijvoorbeeld aan updates wat betreft de veiligheid van je website. Wanneer je deze updates niet geregeld doet dan loop je het risico dat Google jouw website onveilig vindt of nog erger; dat je website wordt gehackt, want WordPress is vanwege de populariteit een klein paradijs voor hackers. Dit kan je bezoekersaantallen kosten en dus klanten.

  • Nooit meer gestress over de werkbaarheid van je website
  • Handmatig en gecontroleerde periodieke updates
  • Een unieke bereikbaarheid tot onze support
  • Al vanaf €15 p/m, maatwerkpakket ook mogelijk!
Direct gratis proberen
WordPress Onderhoud
WordPress Dashboard
Belangrijk voor Google en jouw bezoeker

WordPress website optimaliseren

Het onderhoud van een WordPress website bestaat helaas niet alleen uit het doen van updates. Het is ook van belang om je te focussen op het optimaliseren van de WordPress website.

Een WordPress website optimaliseren is een tijdrovende klus, maar niet één die je zomaar kan verwaarlozen. De laadsnelheid van je website is namelijk een belangrijke factor voor de ranking in de zoekmachines. Google houdt van gebruiksvriendelijke websites en de laadtijd is daar onderdeel van. Daarnaast heeft de gebruiksvriendelijkheid grote invloed op een positieve gebruikerservaring van bezoekers. Hoe beter de gebruikerservaring, hoe meer kans op conversies. En uiteindelijk dus ook meer omzet.

Meer informatie

Veelgestelde vragen over de onderhoudspakketten

Een basis onderhoudspakket start vanaf €15,- per maand of €12,50 per maand bij jaarbetaling. Het standaard pakket is €35,- of €29 per maand bij jaarbetaling en het premium pakket is €60,- per maand of €50,- per maand bij jaarbetaling.

Wij hebben 2 contractperiodes; maandelijks en jaarlijks. Wanneer je voor maandelijks kiest kun je iedere maand opzeggen met 1 maand opzegtermijn. Stel je contract is ingegaan per 1 januari en je zegt per 1 mei op, dan loopt je abonnement nog 1 maand door oftewel tot en met 1 juni. Zo kunnen wij o.a. nog de laatste zaken goed afronden. Bij een jaarabonnement wordt het abonnement steeds per jaar verlengt. Opzeggen van een jaarabonnement gebeurt minimaal 1 maand van te voren.

Website onderhoud en beveiliging zijn altijd noodzakelijk. Het is een kwestie van tijd wanneer het fout gaat. Dit wil je voorkomen. Heb je zelf niet de tijd of expertise om onderhoud regelmatig uit te voeren, dan zijn onderhoudspakketten een eenvoudige oplossing.

Wij bieden oplossingen voor alle WordPress vraagstukken. Als je eenmalig hulp nodig hebt kan je ook bij ons terecht. Je hoeft dus hiervoor geen abonnement af te sluiten.

Nu we je hopelijk hebben overtuigd van het feit dat een website regelmatig onderhoud nodig heeft, horen we je ook al denken dat je daar helemaal geen tijd voor hebt. En dat is begrijpelijk! Je bent ondernemer en je hebt wel andere dingen te doen dan je bezighouden met de snelheid of veiligheid van je website. Daarom is het interessant om er eens over na te denken om deze zaken uit handen te geven. Of misschien maar een deel van deze werkzaamheden.

Geen enkele website is natuurlijk hetzelfde, dus ook niet elke website heeft dezelfde vorm van onderhoud nodig. Zo verschilt het benodigde onderhoud voor een startende website of blog van bijvoorbeeld het onderhoud van een webshop. Vandaar dat er verschillende onderhoudspakketten worden aangeboden. De verschillen tussen de onderhoudspakketten zijn dus gebaseerd op de type website. Een kleine website heeft minder vaak updates nodig dan complexe websites. Dit geldt ook voor het maken van backups. Daarnaast heeft elke onderneming op andere momenten behoefte aan ondersteuning en monitoring.

Daarom kan je een pakket kiezen dat past bij jouw WordPress website en jouw wensen daarvoor. Het zou zonde zijn als je zou moeten betalen voor diensten die niet voor jou van toepassing zijn. Vergelijk hierboven de pakketten. Liefst een pakket op maat? Neem dan even contact met ons op.

Onze onderhoudspakketten zijn zodanig ingeregeld dat je niet voor niets betaalt. Daarom zijn wijzigingen op verzoek zoals cosmetische veranderingen aan de website, nieuwe functie verzoeken, problemen door zelf veroorzaakte wijzigingen aan de website e.d. niet inbegrepen. Los van dit soort (maatwerk) diensten zijn de onderhoudspakketten verschillend van elkaar. Bekijk hierboven de verschillen. Het Premium onderhoudspakket heeft dus de meeste diensten, het Basis onderhoudspakket is een erg uitgekleed pakket en bevat alleen essentiële zaken.

In de meeste gevallen voldoet het Standaard onderhoudspakket voor informatieve websites. Voor webshops of complexe websites met bijvoorbeeld een ledenpanel raden we het Premium pakket aan. Wanneer je slechts een blog hebt of een website wat dient als visitekaartje dan is het Basis pakket voldoende. Het is ook afhankelijk van je wensen. Wat verwacht je ons? Wat vind je zelf belangrijk? Zet de antwoorden op deze vragen op een rij en maak dan je keuze. Kom je er niet helemaal uit, neem dan even contact met ons op, we staan je graag te woord en geven je altijd eerlijk advies.

Jazeker! Afhankelijk van het pakketkeuze en de hoeveelheid pakketten bieden we korting. De hoogte van de korting is afhankelijk van je situatie. Neem even contact met ons op voor informatie over de kortingen.

We houden een activiteitenlog bij. Deze is te vinden op jouw persoonlijke account via app.wponderhoud.nl. In deze activiteitenlog vind je o.a. welke plugins we hebben geüpdatet, de oude versie en de nieuwe versie hiervan met datumnotatie. Daarnaast krijg je ook te zien hoeveel backups we per dag draaien, de grootte ervan en kun je moeiteloos een backup terugzetten indien wenselijk.

Onze laatste blogartikelen

Bekijk onze blogpagina

reCAPTCHA: waarom vragen websites je of je een robot bent?

Leestijd: ± 5 min.

reCAPTCHA is een veelgebruikte methode voor het beschermen van websites tegen bots en andere geautomatiseerde systemen die kwaadaardige activiteiten kunnen uitvoeren. Het is ontwikkeld door Google en wordt nu op grote schaal gebruikt op verschillende websites over de hele wereld. In dit artikel zullen we bespreken wat reCAPTCHA is, hoe het werkt en waarom het belangrijk is om het te gebruiken. Het internet is een geweldige bron van informatie, maar het trekt helaas ook veel kwaadwillende personen en organisaties aan die proberen om op verschillende manieren te profiteren van anderen. Dit kan variëren van spam en phishing tot geavanceerde cyberaanvallen...

Lees dit artikel

De voordelen van AMP: SEO en mobiele gebruikerservaring

Leestijd: ± 8 min.

In de huidige digitale wereld is het van essentieel belang dat websites snel en gemakkelijk toegankelijk zijn voor mobiele gebruikers. Het versnellen van de laadtijd van mobiele websites is een belangrijk onderdeel van het optimaliseren van de gebruikerservaring op mobiele apparaten. AMP, wat staat voor Accelerated Mobile Pages, is een open source project van Google dat is ontworpen om webpagina's sneller te maken op mobiele apparaten. AMP zorgt ervoor dat webpagina's worden gestroomlijnd en ontdaan van zware elementen zoals JavaScript en andere niet-essentiële code om een snellere laadtijd te garanderen. Door deze vereenvoudigde versie van de pagina te laden, kunnen...

Lees dit artikel

Persoonlijk advies?

Je kunt ons altijd bereiken voor een praatje en vrijblijvend advies.
Neem contact met ons op

© WPonderhoud.nl 2011 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | WordPress Onderhoud is onderdeel van Artitex