WordPress Onderhoudspakketten

WordPress Onderhoudspakketten

Een goed functionerende website is belangrijk. Door de ontwikkelingen en de afhankelijkheid van websites is het belangrijk om je website goed te onderhouden. Je hebt daardoor minder tijd om je te richten op je bedrijf terwijl je website steeds belangrijker voor je word. Wij van WPOnderhoud.nl zijn dagelijks bezig met het onderhouden van WordPress websites en webshops. We zijn hier helemaal in thuis en kunnen de last van onderhoud van je schouders nemen. Kies voor een pakket wat bij je past. Advies nodig? Neem dan even contact met ons op!

Een goed functionerende website is belangrijk. Door de ontwikkelingen en de afhankelijkheid van websites is het belangrijk om je website goed te onderhouden. Je hebt daardoor minder tijd om je te richten op je bedrijf terwijl je website steeds belangrijker voor je word. Wij van WPOnderhoud.nl zijn dagelijks bezig met het onderhouden van WordPress websites en webshops. We zijn hier helemaal in thuis en kunnen de last van onderhoud van je schouders nemen. Kies voor een pakket wat bij je past. Advies nodig? Neem dan even contact met ons op!

14 dagen gratis proberen 14 dagen gratis proberen
 • Wij zijn WordPress professionals
 • Krijg inzicht in je website
 • Altijd recente backups
 • Frequent gecontroleerde updates
 • Eerlijke tarieven
 • 24/7 monitoring en opvolging
 • Support van webdevelopers


Advies nodig?

Heb je advies nodig over welk pakket het beste bij jouw website of webshop past, een pakket op maat nodig, of wil je meerdere pakketten tegelijk afnemen?

Neem contact met ons op.

Backup
Geschikt voor alle websites en webshops
Kies
Basis
Voor startende websites en blogs
Kies
Standaard
Voor ZZP’ers en middelgrote websites
Kies
Premium
Geschikt voor grote websites en webshops
Kies
Custom
Vraag een offerte aan voor meer ontzorging
Contact
Tarieven
Maandelijkse factuur
Gratis
€ 15
€ 35
€ 60
Jaarlijkse factuur
Gratis
€ 165
€ 360
€ 590
Backups tot 30 dagen terug
Frequentie 1x p/week 1x p/week 1x p/dag 1x p/12-uur 1x p/uur
Volledige dekking
Restore op afroep €50,- €20,-
Updates
Frequentie - 1x p/maand 1x p/maand 2x p/maand 4x p/maand
Gecontroleerde updates - -
Kosteloos herstel bij fout - -
WordPress Core - beveiligingsupdates alle versies alle versies alle versies
Dekking plugins - alleen gratis bijna alle alle alle
Dekking thema's - alleen gratis bijna alle alle alle
Ondersteuning
E-mail of ticket
Livechat
Telefonisch - -
Spoed buiten kantoortijden (piket) - - tot 20:00 uur tot 23:30 uur 24/7
Reactietijd bij spoed 1 werkdag 1 werkdag ½ werkdag 15 minuten v.a. 5 minuten
Monitoring
Live statuscheck 24/7 - -
Opvolging bij alarmering - - binnen 1 werkdag binnen ½ werkdag Direct
Kosteloze reparatie bij fouten - - - max. 1 uur arbeid
E-mail oplossingen - - - -
Overig
Optimalisatie - -
Website versnellen - - -
Rapportage - - -
AVG Proof - - -
Webhosting - - -
Beveiliging - - -

Wat klanten zeggen:

4.9
4,9 score
4.9 van 5 sterren (op basis van 8 reviews)
Uitstekend88%
Heel goed12%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Top werk

5,0 score
12 mei 2020

Ik heb inmiddels 1,5 jaar het premium onderhoudspakket en bevalt goed. Geen bericht is goed bericht. De rapportages geven mij een mooi overzicht dat er toch veel gebeurt ondanks ik verder geen waarschuwingen ontvang. Top werk jongens!

Richard de Graaf

Optimalisatie dienst

5,0 score
11 februari 2020

Website laten optimaliseren voor snelheid, echter lukte het niet met CDN. Maar dat ligt niet aan hun buiten dat is de site zonder CDN al snel genoeg. Erg tevreden met de samenwerking en de communicatie was uitstekend! Bedankt!

Martin

Prima support

5,0 score
30 januari 2020

Ik had een technisch vraagje over een plugin die plotseling verwijderd was van mijn website. Ik kwam op een handig artikel van jullie site terecht, maar kwam er nog niet uit. Gelukkig stond er gelijk iemand bij de chat voor me klaar! Ik heb gelijk een oplossing meegekregen, bedankt!

Simone van Heumen

Vlotte afhandeling

5,0 score
2 januari 2020

Vorige week een onderhoudspakket afgenomen omdat mijn website traag opende en al lange tijd niks is geupdate. Ondanks de feestdagen ben ik snel geholpen en is mijn website weer schoon en sneller dan dat hij was. Erg blij mee!

Ivonne van Schoonhoven

Professionele dienstverlening

5,0 score
2 november 2019

Handig die wekelijkse rapportages. Ik zie snel en overzichtelijk de groei van mijn website en webshop.

Thomas Kukabango

WordPress website onderhoudspakketten vergelijken

Als ondernemer is het hebben van een website erg belangrijk, maar wat veel mensen niet weten, of erg onderschatten, is dat het onderhouden van de website misschien wel nog belangrijker is! Ja, je leest het goed: een website dient onderhouden te worden. Ook als de website is gebouwd in WordPress. En daarom worden er tegenwoordig regelmatig verschillende onderhoudspakketten voor WordPress aangeboden. Graag vertellen we je waarom onderhoudspakketten interessant zijn voor jou en waar je dan voor moet kiezen.

WordPress website onderhouden

Zoals we al eerder hebben aangegeven; het is van belang om je WordPress website goed te onderhouden. Het CMS wordt continue verbeterd en daarom worden er regelmatig updates uitgebracht. Soms zijn het kleine updates, maar soms zijn het ook belangrijke updates die je eigenlijk niet mag missen. Denk bijvoorbeeld aan updates wat betreft de veiligheid van je website. Wanneer je deze updates niet geregeld doet dan loop je het risico dat Google jouw website onveilig vindt. Dit kan je bezoekersaantallen kosten. Je kan zelfs gehackt worden, want WordPress is vanwege de populariteit een klein paradijs voor hackers. In het ergste geval wordt je website daardoor uit de lucht gehaald.

WordPress website ook optimaliseren

Het onderhoud van een WordPress website bestaat helaas niet alleen uit het doen van updates. Het is ook van belang om je te focussen op het optimaliseren van de WordPress website. Een trage website kan veroorzaakt worden door een probleem tussen je plugins of door veel en overbodige gegevens in je database. Het is dus verstandig om regelmatig je database te checken, oude gegevens te verwijderen en altijd een back-up te maken van je website. Ook het gebruik van grote afbeeldingen of bestanden kunnen je website vertragen. Het komt nog steeds vaak voor dat de originele foto’s worden geupload, maar dat is in de meeste gevallen helemaal niet nodig..

Een WordPress website optimaliseren is een tijdrovende klus, maar niet één die je zomaar kan verwaarlozen. De laadsnelheid van je website is namelijk een belangrijke factor voor de ranking in de zoekmachines. Google houdt van gebruiksvriendelijke websites en de laadtijd is daar onderdeel van. Daarnaast heeft de gebruiksvriendelijkheid grote invloed op een positieve gebruikerservaring van bezoekers. Hoe beter de gebruikerservaring, hoe meer kans op conversies. En uiteindelijk dus ook meer omzet.


De grootste voordelen van een onderhoudspakket zijn:

 • Regelmatige veiligheidsupdates WordPress
  Zowel je CMS systeem zelf als de plug-ins en thema’s worden geupdate. Eventuele problemen bij het updaten worden direct opgelost.
 • Regelmatige backups
  Mocht er een keer toch iets misgaan wordt er regelmatig een backup van je bestanden en database gemaakt. Zo zal er vrijwel nooit belangrijke informatie verloren gaan.
 • Support en werkzaamheden

  Je kan altijd contact opnemen met vragen betreft je WordPress website. Zo sta je er nooit helemaal alleen voor.
 • Rapportages
  Via de rapportages krijg je inzicht in wat je website doet. Zo zie je duidelijk waar je nog kan verbeteren en groeien.


Persoonlijk advies

Kun jij ook wel hulp gebruiken bij het onderhouden van je WordPress website? Sluit een onderhoudscontract af voor jouw website en bespaar jezelf daarmee veel tijd en stress! Uiteraard willen we je graag te woord staan en persoonlijk advies bieden. Start een livechat of bel ons op 030 20 72 488.

Veel gestelde vragen over de onderhoudspakketten

Een basis onderhoudspakket start vanaf € 15,- per maand. Het standaard pakket is € 35,- en het premium pakket is € 60,- per maand.

Wij hebben twee contractperiodes; maandelijks en jaarlijks. Wanneer je voor maandelijks kiest kun je iedere maand opzeggen. Onze diensten kun je na 12 maanden maandelijks opzeggen met een opzegtermijn van 1 maand bij een jaarcontract.

Website onderhoud en beveiliging zijn altijd noodzakelijk. Het is een kwestie van tijd wanneer het fout gaat. Dit wil je voorkomen. Heb je zelf niet de tijd of expertise om onderhoud regelmatig uit te voeren, dan zijn onderhoudspakketten een eenvoudige oplossing.

Wij bieden oplossingen voor alle WordPress vraagstukken. Als je eenmalig hulp nodig hebt kan je ook bij ons terecht.

Nu we je hopelijk hebben overtuigd van het feit dat een website regelmatig onderhoud nodig heeft, horen we je ook al denken dat je daar helemaal geen tijd voor hebt. En dat is begrijpelijk! Je bent ondernemer en je hebt wel andere dingen te doen dan je bezighouden met de snelheid of veiligheid van je website. Daarom is het interessant om er eens over na te denken om deze zaken uit handen te geven. Of misschien maar een deel van deze werkzaamheden.

Geen enkele website is natuurlijk hetzelfde, dus ook niet elke website heeft dezelfde vorm van onderhoud nodig. Zo verschilt het benodigde onderhoud voor een startende website of blog van bijvoorbeeld het onderhoud van een webshop. Vandaar dat er verschillende onderhoudspakketten worden aangeboden. De verschillen tussen de onderhoudspakketten zijn dus gebaseerd op de type website. Een kleine website heeft minder vaak updates nodig dan complexe websites. Dit geldt ook voor het maken van backups. Daarnaast heeft elke onderneming op andere momenten behoefte aan ondersteuning en monitoring.

Daarom kan je een pakket kiezen dat past bij jouw WordPress website en jouw wensen daarvoor. Het zou zonde zijn als je zou moeten betalen voor diensten die niet voor jou van toepassing zijn. Vergelijk hierboven de pakketten. Liefst een pakket op maat? Neem dan even contact met ons op.

Onze laatste blogartikelen

Waarom je website in WordPress bouwen?

Bij het ontwerpen van een website is de kans groot dat je direct denkt aan WordPress. Maar waarom eigenlijk? Er zijn tal van andere platforms waar je website kunt (laten) maken, maar toch is WordPress niet voor niets het populairste systeem ter wereld... Allereerst even terug naar het begin: wat is WordPress? WordPress is een content management systeem (CMS) waarmee je je website kan vullen en beheren, en dat zonder ook maar iets te coderen. Oorspronkelijk ontstond WordPress als systeem om mee te bloggen, maar tegenwoordig zijn er zo veel functionaliteiten toegevoegd aan het systeem dat het tot een compleet...

Lees dit artikel

Tag en word-clouds, wat is het precies?

Een tag cloud wordt gebruikt om de meest gezochte keywords (tags) op websites te weergeven. Het is eigenlijk een visuele representatie van tekstuele data. Dit is een overzichtelijke manier om bezoekers content te laten vinden waarnaar zij op zoek zijn. Bij grotere tag clouds wordt er gebruik gemaakt van verschillende kleuren of grootte van lettertypes, om zo het onderscheid of populariteit van elke tag te weergeven. Een tag kan je zien als een label dat aan een blogpost hangt. Door erop te klikken krijg je een overzicht te zien van alle pagina’s op desbetreffende website die dat keyword bevatten. Waarom...

Lees dit artikel

Bug WordPress plugin vormt risico voor 200.000 websites

Bug bij WordPress plugin vormt risico's Een bug in een WordPress plugin kan ertoe leiden dat hackers tot wel tweehonderdduizend sites geheel kunnen wissen. Daarnaast kunnen hackers zich via deze bug toegang verschaffen tot het beheerdersaccount van websites. Het lek bevindt zich in de plugin ‘ThemeGrill Demo Importer’. Deze plugin wordt meegeleverd met thema’s die worden verkocht door ThemeGrill, dit is een webontwikkelingsbedrijf dat WordPress thema’s verkoopt. Deze bewuste plugin is gemaakt om gebruikers de mogelijkheid te geven om ThemeGrill thema’s te importeren. Met deze thema’s hebben ze voorbeelden in huis en kunnen ze starten om een WordPress website te...

Lees dit artikel

Beste kalender- en agendaplugins in WordPress

Wanneer je regelmatig een training, cursus, evenement of online webinar organiseert wil je dat graag zichtbaar maken op je WordPress website. Een digitale kalender of agenda is hiervoor ideaal, het helpt je namelijk om jouw activiteiten overzichtelijk in kaart te brengen. Je kan natuurlijk een aparte webpagina maken met daarin een tabel met al jouw evenementen, maar het is ook mogelijk om hiervoor een plugin te downloaden. Veel van deze agenda-plugins zijn zelfs gratis! Top 5 WordPress kalenderplugins Als je zelf een pagina aanmaakt om je evenementen te benoemen dan kost het beheer hiervan veel tijd. Je moet namelijk handmatig...

Lees dit artikel

Niet updaten van plugins en thema’s is onveilig en vertragend

Met een thema kun je binnen WordPress kiezen voor een grafische weergave van jouw website. Je kunt kiezen uit specifieke achtergronden, afbeeldingen en stijlen. Hiermee maak je jouw website persoonlijk, herkenbaar en kun je deze stijl ook gebruiken voor bijvoorbeeld jouw briefpapier en visitekaartjes. Waarmee je jouw WordPress ook bruikbaar maakt, zijn de plugins. Plugins zijn stukjes software waarmee jij de functionaliteit van jouw WordPress kunt uitbreiden. Er bestaan tig plugins die beschikbaar zijn voor WordPress die je kunt gebruiken. Voor ieder wat wils waardoor iedere wens wel te realiseren is. De bottleneck: Regelmatig verschijnen er updates van zowel thema's...

Lees dit artikel

Beste Mailchimp alternatieven

Mailchimp is een hele populaire tool om te gebruiken voor e-mailmarketing. Sinds dit jaar hebben zij hun verdienmodel aangepast, wat vooral voor gebruikers met een betaalde versie een verschil heeft gemaakt. Ze kijken bij Mailchimp nu ook naar het aantal gebruikers die zich hebben uitgeschreven, in plaats van naar hoeveel abonnees een account heeft. Deze wijziging betekent een prijsstijging van 15 tot wel 20 procent. Dit kan voor sommige abonnees een reden zijn om over te stappen naar een andere tool dan Mailchimp. De beste zes alternatieven hebben wij op een rijtje gezet. Mailchimp kosten en features Voordat we verdergaan...

Lees dit artikel
© WPOnderhoud.nl 2011 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | WordPress Onderhoud is onderdeel van Artitex