Diensten

WordPress Beveiliging

Group 12

WordPress is een populair CMS met een groot marktaandeel voor ondernemers en hobbyisten, maar ook voor hackers. Preventief beveiligd je website op het internet hebben is natuurlijk beter dan repressief de hack (laten) oplossen. Wij kunnen voor een goed beveiligde website of webshop zorgen.

  • Goede beveiliging met periodieke tests
  • Onbezorgd ondernemen met je website of webshop
  • Toch nog gehackt? Wij lossen dit kosteloos op

  • Veilig, snel en up-to-date
  • 24/7 monitoring
  • Support van specialisten
WordPress Beveiliging

Beveiliging van WordPress

Als je een eigen website beheert dan is gehackt worden een van je grootste nachtmerries. Toch zijn maar weinig mensen bezig met de beveiliging van hun WordPress website. Vaak wordt gedacht dat het alleen maar andere mensen overkomt. Als je dan toch gehackt blijkt te zijn dan is het kwaad al geschied en ben je te laat. Wees dus verstandig en bespaar jezelf al deze ellende.

Hackers zijn niet op zoek naar de populairste websites met het meeste verkeer, maar naar websites met beveiligingsgaten. Hackers houden van websites met zwakke wachtwoorden, websites die draaien op verouderde versies van WordPress, thema’s of plug-ins. Er zijn verschillende redenen voor hackers om hun werk te doen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld jouw website gebruiken om jouw bezoekers om te leiden naar andere websites waarmee ze geld verdienen, of maken ze gebruik van jouw website om via jouw server spam mail te versturen.

Beveiligd tegen hackers

Hoe kun je nou een hack op je WordPress website voorkomen? Onderneem in ieder geval stappen die mogelijk zijn in het CMS van WordPress zelf: installeer een beveiligingsplug-in en stel deze in op de juiste manier. Verander vervolgens je gebruikersnaam en je wachtwoord. Een gebruikersnaam met ‘admin’ is kwetsbaar, omdat het al door veel andere WordPress gebruikers wordt gebruikt. Kies ook voor een sterk wachtwoord met verschillende letters, cijfers en andere tekens. Verwijder vervolgens alle inactieve plug-ins en thema’s en zorg ervoor dat je altijd de laatste updates uitvoert. Updates bevatten namelijk belangrijke beveiligingsoplossingen waarmee lekken worden gedicht. Vind je het allemaal nogal ingewikkeld of weet je niet hoe je jouw website kan beveiligen op server-niveau? Laat het er niet bij zitten en besteed de totale beveiliging van jouw website uit aan ons! Wij zijn gespecialiseerd in het hackvrij maken, maar óók het houden, van jouw WordPress website.

Veelgestelde vragen over WordPress Beveiliging

Met WordPress website beveiliging ben je verzekerd van een veilige website en ben je preventief beveiligd tegen hackers. Toch gehackt? Wij lossen het voor je op.

Het belangrijkste voordeel is dat je verzekerd bent van een veilige website tegen hackers. Jij hebt er geen omkijken naar, wij doen het werk en zorgen dat je website preventief beveiligd is.

Een gebruikersnaam en wachtwoord voor je hosting en CMS is het startpunt. Dit is slechts een klein onderdeel van beveiliging. Er zijn veel meer belangrijke aspecten waar je op moet letten. Wij nemen dit volledig uit handen, zodat je preventief beschermd bent.

Je website(s) preventief beveiligen met het ‘premium’ pakket. Hiermee ben je beveiligd tegen hackers en ongewenste activiteiten. Ben je toch gehackt? Wij lossen het voor je op.

WordPress beveiliging is onderdeel van het ‘premium’ pakket. De kosten hiervoor zijn 60,- per maand. Het is een alles-in-1-pakket, waarbij wij alle zorgen uit handen nemen. Wij dragen zorg voor beveiliging, hosting, onderhoud en nog veel meer. Je hebt er zelf geen omkijken naar.

Onze laatste blogartikelen over WordPress Beveiliging

ee

Review: Wordfence Security plugin

Leestijd: ± 5 min. Moeilijkheid:

Je WordPress website beveiligen doe je met een goede plugin. Een van de beste plugins van dit moment is de Wordfence Security plugin. Deze plugin beschermt je website 24/7, is makkelijk naar wens in te stellen én is al bijzonder vaak gedownload. Bovendien kan je bij deze handige plugin uit meerdere varianten kiezen. Op de website van Wordpress.org valt het volgende te lezen: meer dan 4 miljoen actieve installaties. Het feit dat deze plugin zoveel installaties heeft, is wat ons betreft veelzeggend. Veelzeggend voor de vele voordelen en mogelijkheden van Wordfence. WordPress website beveiligen In de afgelopen jaren viert cybercriminaliteit...

Lees dit artikel

Top WordPress beveiliging plugins

Leestijd: ± 3 min. Moeilijkheid:

De beste WordPress beveiliging plugins van dit moment zijn All-In One WP Security & Firewall, iThemes Security, Smart Security Tools en Wordfence Security. Als je van een van deze beveiliging plugins gebruikmaakt, ben je van een goede beveiliging verzekerd. Is het aan te raden om überhaupt van een WordPress beveiliging plugin gebruik te maken? Ja, absoluut. De cybercriminaliteit voert hoogtijdagen, waardoor je je website op de best mogelijke manier moet beschermen. Dát doe je op een handige manier met de hierboven besproken WordPress beveiliging plugins. All-In One WP Security & Firewall Dit is naar onze mening de beste WordPress beveiliging...

Lees dit artikel

2FA beveiliging voor je WordPress website

Leestijd: ± 2 min. Moeilijkheid:

Met 2FA beveilging maak je je WordPress website eenvoudig een heel stuk veiliger. Dat wordt immers steeds belangrijker online. Je wilt natuurlijk geen ongewenste gasten aan de achterkant van je website die ongevraagd allerlei nare dingen uithalen. Naast een sterk wachtwoord gebruiken, is ook 2FA beveiliging inschakelen een effectieve beveiligingsmethode. Wij laten je zien wat deze 2FA beveiliging inhoudt en of dit wel écht zo veilig is. Wat is 2FA beveiliging? 2FA beveiliging staat voor Two-Factor Authentication, of Twee-Factor Authenticatie in goed Nederlands. Dit beveiligingssysteem vraagt bij het inloggen niet alleen om je gebruikersnaam en je wachtwoord in te voeren,...

Lees dit artikel

Er is meer..

Naast wordpress beveiliging bevat onze WordPress pakketten nog tal van andere voordelen. Bekijk hier alle voordelen.

Bekijk ook onze dienst
Bekijk ook onze dienst
© WPonderhoud.nl 2011 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | WordPress Onderhoud is onderdeel van Artitex