Product roadmap

Vanaf 1 januari 2020

Aankomende functies en diensten

Ook zo benieuwd wat er bij ons in de keuken gebeurt? We zitten niet stil en zijn altijd aan het doorontwikkelen om jou de beste ervaring van onze diensten te kunnen bieden. Hieronder vind je de zogeheten roadmap vanaf 1-1-2020. We noteren de aankomende taken en houden je hierover up-to-date.

Heb je een idee? Voeg deze toe!
Ingepland
2
Notificaties voor klanten

Naast de rapportages wil je misschien ook wel weten wanneer je website offline gaat of wanneer er problemen zijn. Deze functie kun je binnenkort in het dashboard verwachten.

Q4 '21
Toevoeging

Voortgang:
Dashboard verbetering WPO

Om je nog beter van dienst te zijn bieden we een dashboard aan op onze website. Zo kun je zelf je aangemelde websites wijzigen, opzeggen, facturen inzien etc.

Q3 '21
Intern

Voortgang:
Opvolgende taken
29
Plugin en beheer voor partners

Momenteel voeren wij zelf het onderhoud uit voor klanten (en van partners). We hebben plannen om ons platform door te ontwikkelen en bruikbaar te maken voor partners.

'21/'22
Toevoeging
Binnenkort meer openbare taken
Afgerond
3
Automatisch incasso

Gemakkelijk betalen middels automatisch incasso, dus geen omkijken meer naar facturen. In te schakelen via jouw dashboard.

Q2
Toevoeging

Voortgang:
Monitoring statuscode

Op ons kantoor hebben we een monitor hangen met daarop de status van alle websites die wij beheren. We missen alleen nog de statuscode sneller achter het probleem te komen.

Q1
Intern

Voortgang:
Database opschonen functie v2

Bij optimalisatie van de website hoort ook het opschonen van de database. Deze functie moet verbetert worden om de database nog wat grondiger op te schonen.

Q1
Verbetering

Voortgang:

Benieuwd naar onze huidige functies?

Bekijk hier onze diensten!

© WPonderhoud.nl 2011 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | WordPress Onderhoud is onderdeel van Artitex