Diensten

WordPress SEO

Goed gevonden worden is een must voor ieder bedrijf. Wij bieden naast technisch onderhoud ook WordPress SEO aan, wat tevens onderhoud is.

Groei in Google is meer bezoekers, dus ook in omzet

Je hebt meer tijd om te focussen op je bedrijf

Voordelige SEO oplossingen geschikt voor iedere branche

Altijd een eerlijk en reëel vooruitzicht

Zoekmachine Optimalisatie

SEO staat voor Search Engine Optimization. Het optimaliseren van WordPress websites voor de gratis zoekresultaten van Google. Wanneer een gebruiker van Google een zoekwoord gebruikt dat een relatie heeft met jouw bedrijf, wil je natuurlijk bovenaan de zoekresultaten staan. Dit wil elk bedrijf in jouw branche. Daarom is een concurrerende SEO strategie het startpunt voor succes. Hierdoor krijg je meer naamsbekendheid, relevante bezoekers en verkopen. Google is de belangrijkste zoekmachine met dagelijks miljoenen gebruikers en potentiële klanten voor jouw WordPress website of webshop. Bekijk alle voordelen van WordPress SEO.

  1. Met SEO investeer je in duurzame groei.
  2. Behaal meer rendement uit de gratis zoekresultaten.
  3. Meer relevante bezoekers op je website.
  4. Meer leads, omzet en terugkerende klanten.
  5. Een methode dat jarenlang geld kan blijven opleveren.
  6. Inspelen op trends en ontwikkelingen binnen Google.

WordPress specialisten

Wij zijn specialisten in WordPress en bieden een totaalpakket aan diensten, waaronder: onderhoud, beveiliging, hosting, zoekmachine optimalisatie (SEO) en nog veel meer! Op deze manier kunnen wij helpen met alle vraagstukken rondom SEO en WordPress. Magento, WordPress of een custom Content Management Systeem. Welk CMS je ook gebruikt het principe van SEO blijft hetzelfde. Het groot verschil ligt in de toepasbaarheid van optimalisaties en verbeterpunten. Elke CMS heeft haar eigen aandachtspunten en functionaliteiten. Daarom is het belangrijk dat je SEO laat doen aan een WordPress website door SEO Specialisten in WordPress.

Hoger in Google

Google hanteert ontelbaar veel factoren die de posities van een website in Google bepalen. Dit is geen magie of truc, maar een bewezen methode om hoger in Google te komen. Autoriteit, reputatie en online sociale interactie is hierbij een belangrijk onderdeel voor off-page SEO. Dit zijn externe factoren. Daarnaast zijn er een aantal on-page factoren, zoals het technische aspect van de website en content. Denk hierbij aan de structuur van je website, permalinks, snelheid, mobiele bruikbaarheid, micro data, content en context. Met SEO optimaliseren wij de website en elke pagina, zodat jouw WordPress website beter gaat presteren in de zoekresultaten van Google met de zoekwoorden die belangrijk zijn voor jouw bedrijf. Op deze manier ben je relevant voor bezoekers van Google en maak je van gasten betalende klanten.

Onze laatste blogartikelen over WordPress SEO

Featured snippets met WordPress

Wat zijn featured snippets? Op zoek naar meer verkeer naar je WordPress website? Laat Google je helpen! En dan bedoelen...

Lees dit artikel

Breadcrumbs krijgen op je WordPress website? Zo doe je dat!

Wat zijn breadcrumbs? Wellicht heb je nog nooit gehoord van breadcrumbs, maar grote kans dat je het wel eens voorbij...

Lees dit artikel

Er is meer..

Naast breadcrumbs krijgen op je wordpress website? zo doe je dat! bevat onze WordPress pakketten nog tal van andere voordelen. Bekijk hier alle voordelen.

© WPOnderhoud.nl 2020 | Alle rechten voorbehouden | WordPress Onderhoud is onderdeel van Artitex