Blog

WooCommerce hosting providers

Afbeelding WooCommerce hosting providers

Elke WooCommerce webshop heeft behoefte aan een goed hostingpakket. Een speciale WooCommerce hosting kan je afsluiten bij Strato, TransIP, Savvii en WPonderhoud. Bij al deze aanbieders betaal je een andere prijs en ben je van een bepaald servicelevel verzekerd.

Is WooCommerce hosting onmisbaar? Ja, dat is inderdaad het geval. Als je géén webhosting afsluit, ben je niet in staat om je webshop online te krijgen. Met een goed hostingpakket krijg je niet alleen je website online, maar blijft je website ook online. Hierbij geniet je van twee voordelen:

 • Je webshop is snel: als je voor een goede WooCommerce hosting kiest, functioneert je webshop volledig naar wens. Dit is onder meer te merken aan de snelheid van de webshop.
 • De downtime is miniem: een goede WooCommerce hosting zorgt ervoor dat je webshop altijd online is. De kans op downtime bestaat altijd, maar die kans wordt wel geminimaliseerd.

Strato

Bij Strato kan je kiezen voor een speciale WordPress hosting. Erg wenselijk, aangezien WooCommerce onderdeel uitmaakt van WordPress. Met een WordPress hosting van Strato ben je zodoende van een prima hostingpakket verzekerd.

Bovendien kan je bij Strato uit allerlei verschillende pakketten kiezen:

 • Starter: 3 euro per maand en 5 euro aan setupkosten.
 • Basic: 1 euro per maand (12 maanden lang), daarna 6 euro per maand. Géén setupkosten.
 • Advanced: 1 euro per maand (6 maanden lang), daarna 10 euro per maand. 5 euro aan setupkosten.
 • Pro: 1 euro per maand (6 maanden lang), daarna 18 euro per maand. 5 euro aan setupkosten.
 • Ultimate: 1 euro per maand (6 maanden lang), daarna 28 euro per maand. 5 euro aan setupkosten.

TransIP

Een populaire, betrouwbare en hoogwaardige hostingpartij. Dat is de manier waarop TransIP omschreven kan worden. Deze hostingpartij biedt allerlei soorten hostingpakketten aan, maar heeft ook speciale WooCommerce hostingpakketten in het aanbod. Net zoals bij Strato gaat het hierbij om een speciale WordPress hosting. Bij TransIP kan je uit drie pakketten kiezen:

 • Max: 1,99 euro per maand voor de eerste 6 maanden. Daarna 19,99 euro per maand.
 • Pro: 1,99 euro per maand voor de eerste 6 maanden. Daarna 9,99 euro per maand.
 • Core: 1,99 euro per maand voor de eerste 12 maanden. Daarna 5,99 euro per maand.

Savvii

Bij Savvii ben je aan het juiste adres voor ‘High-end Managed’ hosting. Als je voor een van de hostingpakketten van deze aanbieder kiest, ben je van veel gemak verzekerd. Ook is het ideaal dat deze partij speciale e-commerce hostingpakketten aanbiedt:

 • VPS 4 GB: 229 euro per maand.
 • VPS 8 GB: 329 euro per maand.
 • VPS 16 GB: 429 euro per maand.
 • VPS 32 GB: 529 euro per maand.

Zoals je kunt zien, is deze partij relatief duur. Het gaat hierbij echter wel om een ander soort hostingpakket. Een soort hostingpakket dat echt voor de grotere webshops geschikt is.

Hosting bij WPonderhoud

Ben je op zoek naar de beste WooCommerce webhosting? Daarvoor ben je ook bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een supersnelle hosting voor WordPress websites aan, waarbij je van een vakkundige support verzekerd bent. Tevens kunnen wij een managed webhosting aanbieden, zodat je van een complete ontzorging geniet.

Speciaal voor webshops bieden wij het Premium hostingpakket aan. Hiervoor betaal je een bedrag van 50 euro per maand. Voor dit bedrag ben je van de perfecte service, een minieme downtime en volledige ontzorging verzekerd.

Conclusie

Voor het afsluiten van een WooCommerce hostingpakket heb je voldoende mogelijkheden. Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, lopen de prijzen en pakketten nogal uiteen. Laat je daarom goed door een specialist adviseren; neem gerust daarvoor contact met ons op! Wij helpen je graag om het perfecte WooCommerce hostingpakket uit te kiezen.

Was dit artikel nuttig?

Ja Nee

Wij helpen je snel en vakkundig!

Bekijk hier alle voordelen.

Bekijk ook artikel
Bekijk ook artikel
© WPonderhoud.nl 2011 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | WordPress Onderhoud is onderdeel van Artitex