Blog

Top WordPress Checkout plugins

Afbeelding Top WordPress Checkout plugins

SeedProd, YITH WooCommerce Checkout Manager en WPForms zijn de beste checkout plugins van WordPress. Dit zijn niet alleen van WordPress de beste checkout plugins, maar ook van WooCommerce. Om van deze plugins gebruik te kunnen maken, heb je in de meeste gevallen namelijk een WooCommerce installatie nodig.

Is het van essentieel belang om voor een goede WordPress checkout plugin te kiezen? Ja, zonder enige twijfel. Met de juiste plugin maak je het afrekenen voor je klant zo makkelijk mogelijk, waarmee je de conversie verhoogt. Ook ben je op deze manier in staat om aan cross- en upselling te doen. Daarmee weet je de gemiddelde orderwaarde omhoog te stuwen, waardoor je alleen maar meer geld gaat verdienen met je webshop.

SeedProd

Wat ons betreft is SeedProd de beste checkout plugin. Met deze plugin creëer je een geweldige landingspagina, waarbij alle focus op het afrekenen ligt. Maar – je kunt met deze plugin nog veel meer kanten op. Met deze plugin ben je ook in staat om andere soorten landingspagina’s te ontwikkelen. Bij alle landingspagina’s valt in ieder geval het gemak in combinatie met de vele mogelijkheden op!

YITH WooCommerce Checkout Manager

Het creëren van een perfecte betaalpagina doe je met YITH WooCommerce Checkout Manager. Deze handige plugin is te koppelen aan WooCommerce en biedt ongekend veel mogelijkheden. Zo bepaal je zelf welke tekst weergegeven moet worden, waar je de buttons plaatst en welke buttons je op je checkout pagina wenst te hebben.

WPForms

Een andere WordPress checkout plugin die veel mogelijkheden biedt, is WPForms. Voor deze plugin geldt eigenlijk hetzelfde als voor SeedProd: je kunt met deze plugin onwijs veel soorten pagina’s ontwikkelen. Doordat WPForms een compleet Drag & Drop Form builder is, zie je tijdens het aanpassen precies hoe de checkout pagina er uit komt te zien. Dit vergemakkelijkt het gehele proces van het creëren van een perfecte check out pagina.

Wat is voor jou de beste WordPress checkout plugins?

Zijn dit alle WordPress checkout plugins waar je tussen kunt kiezen? Nee, je kunt echt uit onwijs veel soorten checkout plugins kiezen. Om de beste WordPress checkout plugin uit te kunnen kiezen, raden wij je het volgende aan:

  • Bepaal goed waar je de plugin voor wilt gebruiken. Wil je deze alleen voor de checkout pagina gebruiken? Of wil je de plugin mogelijk ook voor andere pagina’s gebruiken?
  • Bepaal goed hoeveel geld je uit wilt geven. Voor de beste WordPress checkout plugins moet je betalen, maar je kunt ook voor prima gratis varianten kiezen.
  • Bepaal goed wat je precies wilt kunnen creëren. Tot slot zou je op voorhand al een perfecte betaalpagina in je hoofd moeten ontwikkelen. Ga vervolgens goed na met welke plugin je die betaalpagina kunt creëren.

Conclusie

Wil jij graag een van de beste WordPress checkout plugins in je website integreren? Dan is het zaak dat je dit op de juiste manier doet. Mocht je hier niet uitkomen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Wij installeren de plugin graag op de juiste manier voor je, terwijl we je ook nog kunnen helpen met eventuele problemen. WordPressonderhoud.nl is voor jou de aangewezen partner op het gebied van alle WordPress plugins!

Was dit artikel nuttig?

Ja Nee

Wij helpen je snel en vakkundig!

Bekijk hier alle voordelen.

© WPonderhoud.nl 2011 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | WordPress Onderhoud is onderdeel van Artitex