Blog

Handige WordPress plugins

Afbeelding Handige WordPress plugins

Handige WordPress plugins zijn onder WP Rocket, Yoast, Gravity Forms en Advanced Custom Fields Pro. Wat voor jou de beste WordPress plugins zijn, is vooral van je wensen afhankelijk. Met deze vier genoemde plugins maak je in ieder geval elke WordPress website nóg beter.

WP Rocket

Wist je dat Google tegenwoordig heel kritisch naar de snelheid van je website kijkt? Om de snelheid van je website te optimaliseren, hoef je alleen maar WP Rocket te installeren. Deze plugin zorgt er vervolgens voor dat je website een stuk sneller wordt, onder meer door met caching te werken.

Let wel op: WP Rocket is géén gratis plugin. Dit zijn sommige vergelijkbare plugins wel, maar die werken een stuk minder. Durf daarom het geld in de WP Rocket plugin te investeren; daar heb je op termijn het meeste profijt van.

Yoast SEO

Wil je met je website hoge rankings in Google verkrijgen? Dan komt de Yoast SEO plugin maar al te goed van pas. Deze plugin geeft per pagina aan hoe goed de pagina vindbaar is. Dit wordt aangegeven met scores, maar ook met bolletjes in het groen, oranje en rood. Als je alle bolletjes in het groen hebt gekregen, heb je je website perfect geoptimaliseerd.

Let op: bij de Yoast SEO plugin kan je uit twee varianten kiezen. Je kunt voor een betaalde variant gaan, maar je kunt ook voor een gratis variant kiezen. Mocht je specifieke wensen hebben, dan is de betaalde variant beter. Daar kan je namelijk nóg meer kanten mee op.

Gravity Forms

Wat is het doel van je website? Als we deze vraag aan veel website-eigenaren stellen, zouden we vaak het antwoord ‘leads of klanten scoren’ terugkrijgen. Om dit voor elkaar te krijgen, zou je de conversie op je website moeten verbeteren. Dat doe je op een handige manier met Gravity Forms. Met het oog op conversie is dit een van de beste handige WordPress plugins.

Met deze plugin kan je allerlei formulieren ontwikkelen en online zetten. Hierbij kan je denken aan uitgebreide formulieren inclusief koppelingen, maar ook aan simpele contactformulieren. Ook deze plugin is niet gratis, maar het is zéker aan te raden om in deze plugin te investeren.

Advanced Custom Fields Pro

Tot slot is Advanced Custom Fields Pro ook een van de beste handige WordPress plugins. Met deze plugin kan je op tal van manieren de functionaliteiten van je website uitbreiden. Zo is het mogelijk om van allerlei invoervelden gebruik te maken, waarmee je je website geheel naar wens kunt maken. Eigenlijk kan je deze plugin zien als een uitbreiding van de normale editor van WordPress.

Voor het installeren van deze plugin hoef je niks te betalen. Mocht je van alle functies gebruik willen maken, dan zou je wel voor de betaalde variant moeten kiezen.

Conclusie

Je kunt uit veel WordPress plugins kiezen, maar de bovenstaande zijn volgens ons toch wel de beste handige WordPress plugins van dit moment. Ervaar je met een van deze plugins problemen? Of lukt het installeren of instellen van de plugin niet? Wij staan graag voor je klaar! Wij hebben van alle handige WordPress plugins veel kennis in huis, waardoor wij je absoluut kunnen helpen.

Was dit artikel nuttig?

Ja Nee

Wij helpen je snel en vakkundig!

Bekijk hier alle voordelen.

© WPonderhoud.nl 2011 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | WordPress Onderhoud is onderdeel van Artitex