Blog

Top WordPress beveiliging plugins

Afbeelding Top WordPress beveiliging plugins

De beste WordPress beveiliging plugins van dit moment zijn All-In One WP Security & Firewall, iThemes Security, Smart Security Tools en Wordfence Security. Als je van een van deze beveiliging plugins gebruikmaakt, ben je van een goede beveiliging verzekerd.

Is het aan te raden om überhaupt van een WordPress beveiliging plugin gebruik te maken? Ja, absoluut. De cybercriminaliteit voert hoogtijdagen, waardoor je je website op de best mogelijke manier moet beschermen. Dát doe je op een handige manier met de hierboven besproken WordPress beveiliging plugins.

All-In One WP Security & Firewall

Dit is naar onze mening de beste WordPress beveiliging plugin van dit moment. Een eretitel die onder meer aan het prijskaartje te danken is; deze plugin is op dit moment geheel gratis te downloaden en te installeren. Met name voor beginners is dit een ideale plugin, ook omdat de plugin relatief makkelijk in te stellen is.

Bijkomend voordeel: in het dashboard zie je direct wat het gevolg is van de instellingen waar je voor hebt gekozen. Door hier gericht mee aan de slag te gaan, stel je de beveiliging van je website volledig naar wens ins.

Smart Security Tools

Vind je het niet erg om een bepaald bedrag aan een goede WordPress beveiliging plugin uit geven? Dan is de Smart Security Tools plugin een prima optie voor je. Voor deze plugin betaal je slechts 30 dollar, waarmee je van een perfecte beveiliging verzekerd bent. Als je deze plugin gedownload hebt, krijg je wekelijks (of dagelijks) relevante mailberichten over de veiligheid van je website.

iThemes Security

Bij deze beveiliging plugin kan je uit twee varianten kiezen. Je kunt voor een betaalde variant kiezen, maar je kunt ook voor een gratis variant kiezen. Als je van echt de beste beveiliging verzekerd wilt zijn, is de betaalde variant de betere optie. Met deze variant zijn je gebruikersgegevens beschermd en is je website beschermd tegen geautomatiseerde aanvallen.

Wordfence Security

Tot slot zijn wij ook te spreken over de Wordfence Security plugin. Met deze plugin geniet je onder meer van een auto security scan. Deze scan wordt voortdurend van updates voorzien, waardoor je website ook tegen de meest nieuwe gevaren goed beschermd is. Indien je voor de betaalde versie kiest, kan je uit ongekend veel instellingen en mogelijkheden kiezen. Als je niet al te veel eisen stelt, kan de gratis variant ook prima op je wensen aansluiten.

Conclusie

Welke van deze WordPress beveiliging plugins spreekt jou het meeste aan? Om de juiste keuze te kunnen maken, zou je goed naar je wensen moeten kijken. Ook zou je goed naar je beschikbare budget moeten kijken.

Heb je vervolgens moeite met het installeren van de plugin? Of krijg je de beveiliging plugin niet op de gewenste manier geïnstalleerd? In dat geval kan je altijd contact met ons opnemen. De WordPress beveiliging plugins zijn voor ons gesneden koek; wij stellen deze snel volledig naar je wens in.

Krijg je in de toekomst met vragen of problemen te maken? Ook dan kan je altijd contact opnemen met ons. Wij staan altijd voor jou én de veiligheid van je website klaar.

Was dit artikel nuttig?

Ja Nee

Wij helpen je snel en vakkundig!

Bekijk hier alle voordelen.

© WPonderhoud.nl 2011 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | WordPress Onderhoud is onderdeel van Artitex