WordPress webdesign

Professionele WordPress website laten maken? Wij zijn WordPress specialisten in webdesign. Jouw website of WooCommerce webshop volledig op maat gebouwd en toegespitst op jouw wensen. Kleine websites tot geavanceerde webshops met duizenden producten. Als WordPress experts zijn wij dagelijks bezig met webdesign, optimalisatie en onderhoud, speciaal voor WordPress websites.

Voordelen van WordPress

Een goede website heeft niet alleen een aantrekkelijk design, het moet ook functioneel en responsive zijn. Als je jouw website laat bouwen door een WordPress expert, dan weet je in ieder geval dat er rekening is gehouden met de volgende zaken:

Alle voordelen op een rij

  • Goed werkende technische website;
  • Snelle laadtijd;
  • Zet bezoekers aan tot actie;
  • Voldoet aan de eisen van Google;
  • Voldoet aan jouw wensen én die van jouw klanten.

WordPress website laten maken

WordPress is een gebruiksvriendelijk en krachtig CMS. Het is een ideale technische basis voor websites en webshops. De software is voor iedereen toegankelijk en de nadruk ligt op gebruiksgemak, veiligheid en prestaties. De functionaliteiten in WordPress zijn uit te breiden middels plugins en widgets. Denk hierbij aan het toevoegen van een webshop of contactformulieren, maar ook ter verbetering van de zoekmachine optimalisatie en beveiliging van de website.

Er zijn twee soorten WordPress websites te ontwikkelen: een WordPress theme of een maatwerk website. Met een WordPress theme gebruik je reeds bestaande, maar lege, website die gevuld kan worden met content. Een maatwerk website wordt speciaal ontwikkeld naar jouw wensen, gebaseerd op het bedrijf, product, markt, doelstelling en huisstijl. Het uiterlijk van de website is een geheel eigen en uniek ontwerp met een geprogrammeerd thema.

WooCommerce webshop

WordPress vormt met WooCommerce de ideale combinatie voor een webshop. De plugin werkt met vrijwel elk thema en er zijn enorm veel mogelijkheden om uit te breiden. WooCommerce sluit perfect aan bij de gebruiksvriendelijkheid van WordPress. Hoe simpel of geavanceerd ook, vrijwel alles is mogelijk. Denk aan de koppeling van online betaalmethodes, integratie met pakketdiensten en een optimale responsive gebruikerservaring. Een realisatie van een webshop op maat, gericht op zoekmachine optimalisatie en het verhogen van de conversie.

Webdesign, onderhoud en optimalisatie

WordPress ontwikkelt zich enorm snel en een website is daarom nooit af. Na het ontwerpen en bouwen van jouw website of webshop ben je niet klaar. Het is belangrijk om regelmatig tijd te steken in onderhoud, optimalisatie en vindbaarheid. Je bedrijf is hier namelijk afhankelijk van. Zonder optimalisatie en marketingstrategie, geen bezoekers. En zonder bezoekers, geen omzet. 

Zeker zijn van een veilige, snelle en up-to-date WordPress website? Stop dan met jouw kostbare tijd verspillen en besteed het onderhoud van jouw website uit. WordPress experts helpen je niet alleen bij het webdesign, maar ook bij het uitvoeren van updates, de beveiliging van jouw website, laadtijd van webpagina’s en de posities in Google te verbeteren. Samen aan de slag voor optimaal resultaat van jouw succesvolle onderneming.

Webdesign offerte aanvragen

Wij maken WordPress websites van A tot Z met specialisten in webdesign, development, optimalisatie en onderhoud. Wil je een website of webshop laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte en de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor een WordPress webdesign?

WordPress is een gratis CMS, veilig in gebrui, gebruiksvriendelijk en eenvoudig uit te breiden met een eindeloze hoeveelheid aan functionaliteiten en designs.

WordPress websites op maat, kan dat?

Wij maken custom WordPress websites, geheel op maat gemaakt en toegespitst op jouw wensen.

Kunnen jullie mij helpen met een nieuwe website?

Ja, wij maken nieuwe websites of kunnen jouw huidige website vernieuwen met een design dat voldoet aan alle wensen en technische vereiste.

© WPonderhoud.nl 2011 - 2024 | Alle rechten voorbehouden | WordPress Onderhoud is onderdeel van Artitex