Binnen enkele stappen is jouw WordPress website veilig en onderhouden!


1 Meld je website aan
2 Wij nemen contact met je op
3 Pakket wordt aangemaakt
4 Je website wordt beheert

Waarom een onderhoudspakket bij je onderneming hoort

Een goed functionerende website is belangrijk tegenwoordig. Iedere ondernemer heeft minimaal een informatieve website wat met de tijd kan groeien. Door de ontwikkelingen van tegenwoordig en de afhankelijkheid van websites is het belangrijk om je website goed te onderhouden. We snappen als geen ander hoeveel tijd dit in beslag neemt. Je hebt daardoor minder tijd om je te richten op je bedrijf terwijl je website steeds belangrijker voor je word. Wij van WPOnderhoud.nl zijn dagelijks bezig met het onderhouden van WordPress websites en webshops. We zijn hier helemaal in thuis en kunnen de last van onderhoud van je schouders nemen. Kies voor een pakket wat bij je past. Advies nodig? Neem dan even contact met ons op!

Veel gestelde vragen

Wij hebben 2 contractperiodes; maandelijks en jaarlijks. Wanneer je voor maandelijks kiest kun je iedere maand opzeggen. Bij jaarcontracten kun je 1 maand voordat je contract afloopt opzeggen.

We streven ernaar om alle aanmeldingen zo snel mogelijk te verwerken binnen 2 werkdagen.

We voeren onze diensten vakkundig uit met veel kennis. Mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn over onze diensten, dan kun je je klacht indienen via ons contactformulier. Er zal dan naar een oplossing/tegemoetkoming worden gezocht.

Dat kan op afspraak en is afhankelijk van de ernst. Vaak kun je binnen 2 werkdagen al langskomen om je vragen bij ons op kantoor te komen stellen.

Ja, afhankelijk van je abonnement zijn we ook buiten onze gebruikelijke werktijden bereikbaar (09:00 uur - 18:00 uur). Bij custom plans zijn we zelfs 24/7 bereikbaar bij urgentie.

Voordelen

Met onze diensten kunnen we je bij alle WordPress vragen of problemen helpen. Bekijk hier alle diensten.

© WPOnderhoud.nl 2011 - 2021 | Alle rechten voorbehouden | WordPress Onderhoud is onderdeel van Artitex